مواد لازم برای دسر طالبی
- آب طالبی 3 لیوان
- آب سرد 1/2 لیوان
- خامه صبحانه 100 گرم
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
- شکر به میزان لازم
- رنگ خوراکی سبز در صورت تمایل به میزان لازم
دستور پخت دسر طالبی با خامه و پودر ژلاتین خوشمزه و خوشرنگ مجلسی
1. طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه با ژلاتین و خامه
مرحله اول: آماده سازی طالبی: ابتدا طالبی را پوست گرفته و با هر وسیله ای که در دسترس دارید آن را پوره کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی ژلاتین
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی بخار آب کتری قرار دهید تا شفاف شود.
3. مرحله سوم: افزودن شکر
به میزان مورد نظر شکر و رنگ خوراکی را به طالبی بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا حل شود.
4. مرحله چهارم: افزودن خامه
حالا خامه صبحانه را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
5. مرحله پنجم: افزودن پودر ژلاتین
حالا ژلاتین آماده شده را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
6. مرحله ششم: ریختن دسر داخل قالب
این دسر را داخل قالب مخصوص طرح دار و یا ظرف های یک نفره سرو ریخته و داخل یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.
7. مرحله آخر: سرو دسر طالبی
قالب را داخل سینی آب داغ قرار دهید تا از دور تا دور دسر کمی شل شود. حالا ظرف زیبایی را روی ظرف دسر گذاشته و دسر طالبی را برگردانید و با برش میوه و یا گل آن را تزئین کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر طالبی با خامه
- می توانید از کمی وانیل هم داخل این دسر استفاده کنید.
- پوره طالبی را بچشید و بعد به آن شکر بیفزایید.
- این دسر را در کنار بستنی هم می توانید سرو کنید.
- جایگزین خامه صبحانه می تواند خامه قنادی هم باشد.
- ۰۰/۰۷/۱۹