مواد لازم برای شربت بهار نارنج
- عرق بهار نارنج 2/3 پیمانه
- شکر 2 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- آبلیمو تازه 1 قاشق غذا خوی
دستور پخت شربت بهار نارنج خوشمزه ساده با عرق بهار نارنج
1. طرز تهیه شربت بهار نارنج با عرق بهار نارنج
مرحله اول: آماده سازی شهد: ابتدا شکر و آب داخل قابلمه مناسبی ریخته روی حرارت بگذارید و مدام مخلوط کنید تا ذرات شکر کاملا داخل آب حل شوند.
2. مرحله دوم: افزودن عرق بهار نارنج
در این مرحله عرق بهار نارنج را به شهد افزودن و اجازه دهید تا شربت شفاف و غلیظ گردد.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
5 دقیقه بعد از افزودن عرق بهار نارنج آب لیمو را هم بیفزایید واز روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود.
4. مرحله آخر: سرو شربت بهار نارنج
بعد از اینکه خنک شد، شربت بهارنارنج را داخل شیشه بلوری ریخته و هر بار برای مصرف مقداری داخل یک لیوان بریزید و به همراه یخ و آب نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت بهار نارنج:
داخل شربت هنگام سرو می توانید از تخم شربتی هم استفاده کنید.
شربت حتما داخل یخچال و ظرف بلور نگهداری شود.
- ۰۰/۰۷/۱۷