مواد لازم برای کاسترد خانگی
- پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
- شکر 2 قاشق غذا خوری
- گلاب 2 قاشق غذا خوری
- زعفران سابیده 1/4 قاشق چایخوری
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- شیر 1/5 لیوان
دستور پخت کرم کاسترد زعفرانی خوشمزه و مجلسی با شیر در خانه
1. طرز تهیه کاسترد
مرحله اول آماده سازی نشاسته: ابتدا پودر نشاسته را داخل شیر سرد ریخته و مخلوط می کنیم تا مطمئن شویم نشاسته کاملا حل شده است.
2. مرحله دوم: افزودن باقی مواد
حالا شکر، وانیل، گلاب، زعفران سابیده را به نشاسته و شیر می افزاییم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
3. مرحله سوم: پخت کاسترد
حالا مواد آماده شده را روی حرارت ملایم می گذاریم و خوب مخلوط می کنیم تا به غلظت فرنی برسد.
4. مرحله آخر: سرو کاسترد
کاسترد را از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرف های سرو ریخته و به مدت 2 تا 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا منسجم شود و بعد با پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کاستارد خانگی
- اگر کمی قالب را چرب کنید، موقع سرو می توانید داخل ظرف زیبایی کاسترد را برگردانده و سرو کنید.
- کاسترد را در اسانس های مختلف می توانید تهیه کنید.
- از نشاسته ذرت با کیفیت استفاده کنید و کاسترد را با حرارت کم طبخ کنید.
- ۰۰/۰۷/۱۲