مواد لازم برای تهیه سالاد کرفس و سیب
- کرفس ۲ ساقه
- کالباس ۱۵ ورقه
- سیب ۱ عدد
- پیاز قرمز ۱ عدد
- ذرت مکزیکی ۱/۲ پیمانه
- هویج ۱ عدد
- سس مایونز ۲ ق غذا خوری
- ماست پر چرب ۲ ق غذا خوری
- آبلیمو ۱ ق غذا خوری
- روغن زیتون ۳ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد کرفس و سیب و هویج با کالباس
مرحله اول : آماده سازی مواد سالاد
ابتدا کرفس را پاک کنید و ساقه ها را خرد کنید و داخل آب بشورید و آبکش کنید، سبزی کرفس را نیز می توانید بشورید و ساطوری کنید و برای تزئین سالاد استفاده کنید. کالباس ها را نیز به اندازه دلخواه برش بزنید. پیاز قرمز را شسته و حلقه ای نازک برش بزنید. هویج را رنده ریز بزنید. سیب را نیز پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
مرحله دوم : بخارپز کردن ذرت
ذرت ها را داخل یک آبکش ریخته و داخل قابلمه قرار دهید دقت کنید باید آبکش با سطح قابلمه فاصله داشته باشد کف قابلمه را کمی آب ریخته و در قابلمه را بگذارید تا ذرت با بخار آب نرم شوند.
مرحله سوم : تهیه سس سالاد کرفس
داخل ظرفی سس و ماست را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید سپس آبلیمو و نمک و فلفل سیاه را افزوده و مجدد هم بزنید در انتها روغن زیتون را به صورت خطی روی سس بریزید و هم بزنید.
مرحله چهارم : تهیه سالاد کرفس
تمام سبزیجات و صیفی جات را داخل کاسه مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید سپس سس را روی سالاد ریخته و به دلخواه روی آن را تزئین کنید و برای نیم ساعت بگذارید داخل یخچال تا مزه دار شود سپس سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سالاد کرفس مجلسی
- می توانید بجای کالباس از مرغ نیز استفاده کنید.
- اگر دوست دارید این سالاد را رژیمی تهیه کنید سس مایونز را حذف کنید.
- به دلخواه می توانید روی سالاد مقداری پنیر پارمسان ریخته تا خوش طعم تر شود.
- می توانید این سالاد را با سس حاضری نیز سرو کنید.
- می توانید ۱ ق غذا خوری عسل نیز به سس اضافه کنید.
منبع: ashpazi
- ۰۰/۰۷/۱۲