مواد لازم برای مربای کدو حلوایی
- کدو پوست گرفته و قالب زده 1 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم
- آب 4 لیوان
- آبلیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
- خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت مربای کدو تنبل قالبی خوشمزه و مجلسی با شکر
1. طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی کدو: ابتدا پوست کدو حلوایی را با چاقو یا پوست کن می گیریم و به شکل دلخواه با چاقو یا کاتر آنها را برش می دهیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی شربت
حالا آب و شکر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و اجازه دهید تا شکر در آن حل شده و به نقطه جوش برسد.
3. مرحله سوم: افزودن کدو ها
کدو تنبل برش خورده را داخل شربت در حال جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا کدو ها پخته شده و شربت هم به قوام کافی برسد.
4.مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
زمانی که کدو پخت و شربت به قوام مناسب رسید، آبلیمو تازه را به مربا می افزاییم و شربت را از روی حرارت بر می داریم.
5. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربای کدو تنبل
اجازه می دهیم تا مربا کدو حلوایی کاملا خنک شود حالا داخل شیشه های تمیز و خشک ریخته و با درب بسته در یخچال نگهداری کنید و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای کدو تنبل زعفرانی
- می توانید داخل این مربا از 1 تکه چوب دارچین استفاده کنید.
- بعد از پخت مربا می توانید مارمالاد کدو حلوایی هم تهیه کنید.
- برای رنگ بهتر مربا می توانید از کمی زعفران دم شده استفاده کنید.
- ۰۰/۰۷/۱۱