مواد لازم برای تهیه چای هندی
- زنجبیل خشک 3 تکه ( اگر زنجبیل تازه داشتید نیز می توانید استفاده کنید)
- چوب دارچین 3 الی 4 تکه
- هل سبز شش الی 7 عدد
- میخک 5 الی 6 عدد
- چای خشک 1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- شیر پر چرب 2 لیوان
- آب 2 لیوان
طرز تهیه چای هندی ماسالا اصل
مرحله اول : خرد کردن مواد
زنجبیل و چوب دارچین و هل سبز و میخک را با پشت یک ساطور یا یک هاون خرد کنید نباید پودر کنید در حدی که خرد شود کافی می باشد سپس آنها را داخل شیر جوش ریخته و فلفل سیاه و آب را افزوده و روی حرارت می گذاریم.
مرحله دوم : افزودن چای
اجازه دهید مواد فوق روی گاز بمدت 10 دقیقه بماند تا به جوش بیفتد سپس چای را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر زمان دهید حجم آب باید نصف شود در واقع یک لیوان باید تبخیر شود.
مرحله سوم : جوشاندن شیر
شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد وقتی جوشید شیر را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر با شیر نیز بجوشد.
مرحله چهارم : تهیه چای هندی
حالا یک صافی روی کاسه قرار دهید و چای هندی را از صافی رد کنید سپس با عسل ترکیب کنید و داغ بخورید. می توانید شیر را با دستگاه فرنچ پرس یا اسپرسو ساز فوم دار کرده و جدا روی لیوان بریزید و کمی هم بزنید تا چای هندی با کف شیر نیز تهیه کرده باشید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه چای هندی ساده
- اگر عسل دوست ندارید می توانید 2 ق غذا خوری شکر به مواد اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و یا می توانید هر دو را حذف کرده زیرا عسل یا شکر فقط طعم چای هندی را متعادل تر می کند.
- شیر باید پر چرب باشد.
- زمانی که شیر را اضافه می کنید باید دو سوم آب تبخیر شده باشد.
- رنگ چای هندی نباید خیلی روشن یا تیره باشد.
- اگر زنجبیل خشک هم در دسترس نداشتید از پودر آن استفاده کنید.
منبع: آشپزخانه شماره یک
- ۰۰/۰۷/۰۸