مواد لازم برای خورشت قارچ
- گوشت چرخ شده 100 گرم
- پیاز 1 عدد
- قارچ 6 عدد
- زعفران دم شده 2 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت خورشت قارچ با گوشت چرخ کرده خوشمزه رستورانی در خانه
1. طرز تهیه خورش قارچ و گوشت خوشمزه
مرحله اول آماده سازی قارچ: قارچ ها ر ا می شوییم و روی حوله ای تمیز قرار می دهیم تا خشک شود اگر سایز قارچ ها درشت بود به صورت ورقه ای قارچ ها را برش دهید.
2. مرحله دوم: تهیه خورشت قارچ
ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی برش می دهیم، حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و کمی داخل آن روغن بریزید و پیاز ها را داخل روغن خوب تفت دهید تا طلایی شوند.
3. مرحله سوم: افزودن گوشت
گوشت چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز داغ می افزاییم و خوب تفت می دهیم. حالا نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت می افزاییم و کمی دیگر تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه
رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده خوب تفت می دهیم، رنگ آن که آزاد شد 1 لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم تا گوشت خوب پخته و جا افتاده شود.
5. مرحله پنجم: تفت دادن قارچ
حالا تابه ای را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود، کمی روغن داخل آن ریخته و قارچ ها را با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ می کنیم تا آب نیندازد و تیره نشود.
6. مرحله آخر: سرو خورشت قارچ
حالا قارچ را به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد و در نهایت نمک و زعفران خورش قارچ و گوشت را اندازه کنید و در ظرف زیبایی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورش قارچ با گوشت چرخ کرده
- برای تهیه این خورشت بهتر است از قارچ های خیلی ریز به شکل خرد نشده استفاده شود.
- این خورشت را هم با نان و هم با برنج می توان سرو کرد.
- از 100 گرم گشنیز خرد شده هم داخل این خورشت می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۷/۰۸