مواد لازم برای نان باگت خانگی
- آرد 4 لیوان
- شیر 1 لیوان
- آب 1/2 لیوان
- کره نرم شده 1/4 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر 2 قاشق غذا خوری
- نمک 1/5 قاشق چایخوری
- خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت نان باگت [ساندویچی] خانگی اصل فرانسه
1. طرز تهیه نان ساندویچی خانگی اصل فرانسه
مرحله اول آماده سازی خمیر نان باگت: داخل قابلمه مناسبی شیر، آب و کره را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا گرم شوند. سپس از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود.
2. مرحله دوم: افزودن آرد
در ظرفی دیگر 1/2 لیوان آرد را ریخته و با خمیر مایه، شکر و نمک مخلوط می کنیم و شیر را به آرامی افزوده و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا گلوله نشود.
3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
حالا تخم مرغ را هم افزوده و خوب مخلوط می کنیم در نهایت باقی مانده آرد را هم افزوده و ورز می دهیم تا مواد یکدست شود تا جایی که خمیر دیگر به دستمان نچسبد.
4. مرحله چهارم: ورز دادن خمیر
خمیر را حدودا 8 تا 10 دقیقه خوب ورز می دهیم و بعد از آن داخل کاسه گذاشته درب آن را می گذاریم و 15 دقیقه استراحت می دهیم.
5. مرحله پنجم: شکل دادن به خمیر
میز کار را کمی آرد پاشی می کنیم و بعد خمیر را روی آرد گذاشته و با یک کاتر به 16 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حالا هر تکه از خمیر را به شکل استوانه های در آورده و داخل سینی پخت که چرب شده است بچینید.
6. مرحله ششم: استراحت دوم خمیر
حالا روی خمیر ها را با یک پارچه تمیز بپوشانید و 2 ساعت زمان دهید تا کاملا حجم آنها دو برابر شود.
7. مرحله آخر: پخت نان باگت
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه داغ کنید، سپس سینی را داخل فر گذاشته و به مدت 12 تا 15 دقیقه زمان می برد تا نان کاملا پخته شود. نوش جان.
- ۰۰/۰۷/۰۳