مواد لازم برای ترشی فلفل
- فلفل هالوپینو خرد شده 4 عدد
- سیر 1 حبه
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- نمک 1 قاشق غذا خوری
- شوید 1 ساقه
- سرکه سفید به میزان لازم
دستور پخت ترشی فلفل خانگی خوشمزه و تند با فلفل هالوپینو
1. طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی فلفل ها: ابتدا فلفل ها را می شوییم. به صورت حلقه ای برش می دهیم.
2. مر حله دوم: پخت فلفل ها
داخل قابلمه ای مقداری آب و نمک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. اجازه می دهیم تا کاملا بجوشد، حالا سرکه را هم به آب در حال جوش می افزاییم و شعله را خاموش می کنیم.
3.مرحله سوم: افزودن فلفل و شکر
حالا فلفل ها، سیر و شکر را داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.
4. مرحله آخر: ریختن ترشی داخل شیشه
حالا ترشی فلفل هالوپینو را داخل شیشه ای خشک و تمیز ریخته و با سرکه داخل قابلمه روی آن را می پوشانیم و درب آن را کیپ کرده و در یخچال نگهداری می کنیم تا برسد. بعد از یک هفته در کنار انواع غذا ها می توانید نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی فلفل هالوپینو
- روی فلفل ها باید با سرکه پوشیده شود.
- از دو رنگ فلفل اگر استفاده کنید ظاهر زیباتری پیدا می کند.
- این ترشی را با فلفل های ریز و شیرین هم می توان تهیه کرد.
- ۰۰/۰۷/۰۳