تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو خوشمزه و مجلسی خانگی

 

مواد لازم برای ترشی فلفل

  • فلفل هالوپینو خرد شده 4 عدد
  • سیر 1 حبه
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 قاشق غذا خوری
  • شوید 1 ساقه
  • سرکه سفید به میزان لازم

 

 دستور پخت ترشی فلفل خانگی خوشمزه و تند با فلفل هالوپینو

 

1. طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی فلفل ها: ابتدا فلفل ها را می شوییم. به صورت حلقه ای برش می دهیم.

 

2. مر حله دوم: پخت فلفل ها

داخل قابلمه ای مقداری آب و نمک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. اجازه می دهیم تا کاملا بجوشد، حالا سرکه را هم به آب در حال جوش می افزاییم و شعله را خاموش می کنیم.

 

3.مرحله سوم: افزودن فلفل و شکر

حالا فلفل ها، سیر و شکر را داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.

 

4. مرحله آخر: ریختن ترشی داخل شیشه

حالا ترشی فلفل هالوپینو را داخل شیشه ای خشک و تمیز ریخته و با سرکه داخل قابلمه روی آن را می پوشانیم و درب آن را کیپ کرده و در یخچال نگهداری می کنیم تا برسد. بعد از یک هفته در کنار انواع غذا ها می توانید نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی فلفل هالوپینو

  1. روی فلفل ها باید با سرکه پوشیده شود.
  2. از دو رنگ فلفل اگر استفاده کنید ظاهر زیباتری پیدا می کند.
  3. این ترشی را با فلفل های ریز و شیرین هم می توان تهیه کرد.
  • ۰۰/۰۷/۰۳
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی