مواد لازم برای کماج مازندرانی
- آرد برنج 1 لیوان
- آرد گندم 2 قاشق غذا خوری
- شکر 5 قاشق غذا خوری
- زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
- گلاب 1 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر به میزان لازم
دستور پخت کماج تابه ای خوشمزه خانگی اصل مازندران
1. طرز تهیه کماج تابه ای خوشمزه اصل مازندران
مرحله اول آماده سازی کماج: ابتدا داخل قابلمه ای زرد چوبه، گلاب و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم و بعد شیر را به آن می افزاییم.
2. مرحله دوم: افزودن آرد ها
حالا آرد برنج و آرد گندم را هم به باقی مواد می افزاییم تا موادی مانند دوغ به دست بیاید و یکدست باشد (به غلظت یک فرنی شل)
3. مرحله سوم: استراحت دادن مواد
حالا مایه کماج را برای به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
4. مرحله آخر: پخت کماج
داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم و از مواد کماج داخل تابه ریخته و درب تابه را می بندیم تا یک سمت پخته و پف کند بعد کماج را برگردانده و سمت دیگر آن را هم خوب سرخ می کنیم و تا انتهای مواد به همین شکل عمل می کنیم. حالا کماج خوشمزه را نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کماج تابه ای خانگی مازندرانی
- برای تهیه کماج باید تمامی مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشد.
- نان کماج را می توانید با مربا میل کنید.
- آرد مورد استفاده را حتما الک کنید.
- ۰۰/۰۶/۳۱