تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه معجون هفت مغز با عسل خوشمزه و مخصوص خانگی

 

مواد لازم برای معجون هفت مغز

  • مغز گردو    50 گرم
  • بادام هندی    50 گرم
  • مغز پسته    50 گرم
  • مغز فندق    50 گرم
  • انجیر خشک    50 گرم
  • مغز بادام    50 گرم
  • کنجد    50 گرم
  • عسل    به میزان لازم


دستور پخت معجون عسلی هفت مغز خوشمزه و مقوی خانگی با گردو، فندق و پسته

 

1. طرز تهیه معجون هفت مغز با عسل
مرحله اول: ابتدا مغز ها را خوب پاک کرده تا پوسته ای داخل آنها نباشد.

 

2. مرحله دوم: چیدن مغز ها داخل شیشه
شیشه ای زیبا با دربی محکم را انتخاب کنید و به شکل منظم لایه به لایه از آجیل هایی که داریم داخل شیشه می چینیم تا آجیل به اتمام برسد و شیشه پر شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن عسل
حالا عسل را روی مغز های چیده شده می ریزیم و شیشه را تکان می دهیم تا تمام حفره های شیشه پر شود.

 

4. مرحله آخر: نگهداری و سرو معجون هفت مغز
درب شیشه را محکم می کنیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه معجون هفت مغز عسلی

  1. می توانید در صورت در دسترس نبودن هر کدام از مواد با مغز دلخواه مواد را جایگزین کنید.
  2. در این ترکیب می توان از پودر نارگیل هم استفاده کرد.
  3. در صورت تمایل می توانید مواد را پودر کرده و این معجون را تهیه کنید.
  4. می توانید از کمی پودر دارچین هم در این معجون استفاده کنید.
  5. این معجون در زمان هایی که از رژیم غذایی لاغری پیروی می کنید بسیار مناسب است زیرا زمان زیادی شما را سیر نگه می دارد.

 

منبع: آشپزی خانگی

  • ۰۰/۰۶/۲۸
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی