مواد لازم برای معجون هفت مغز
- مغز گردو 50 گرم
- بادام هندی 50 گرم
- مغز پسته 50 گرم
- مغز فندق 50 گرم
- انجیر خشک 50 گرم
- مغز بادام 50 گرم
- کنجد 50 گرم
- عسل به میزان لازم
دستور پخت معجون عسلی هفت مغز خوشمزه و مقوی خانگی با گردو، فندق و پسته
1. طرز تهیه معجون هفت مغز با عسل
مرحله اول: ابتدا مغز ها را خوب پاک کرده تا پوسته ای داخل آنها نباشد.
2. مرحله دوم: چیدن مغز ها داخل شیشه
شیشه ای زیبا با دربی محکم را انتخاب کنید و به شکل منظم لایه به لایه از آجیل هایی که داریم داخل شیشه می چینیم تا آجیل به اتمام برسد و شیشه پر شود.
3. مرحله سوم: افزودن عسل
حالا عسل را روی مغز های چیده شده می ریزیم و شیشه را تکان می دهیم تا تمام حفره های شیشه پر شود.
4. مرحله آخر: نگهداری و سرو معجون هفت مغز
درب شیشه را محکم می کنیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه معجون هفت مغز عسلی
- می توانید در صورت در دسترس نبودن هر کدام از مواد با مغز دلخواه مواد را جایگزین کنید.
- در این ترکیب می توان از پودر نارگیل هم استفاده کرد.
- در صورت تمایل می توانید مواد را پودر کرده و این معجون را تهیه کنید.
- می توانید از کمی پودر دارچین هم در این معجون استفاده کنید.
- این معجون در زمان هایی که از رژیم غذایی لاغری پیروی می کنید بسیار مناسب است زیرا زمان زیادی شما را سیر نگه می دارد.
منبع: آشپزی خانگی
- ۰۰/۰۶/۲۸