مواد لازم برای کله پاچه
- کله پاچه گوسفند 1 دست
- پیاز 2 عدد
- سیر 4 حبه
- نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
- آب 1 لیتر
طرز تهیه کله پاچه خوشمزه خانگی به سبک بیرونی
1. طرز تهیه کله پاچه خوشمزه خانگی به سبک طباخی
ابتدا کله و پاچه خوب تمیز شده را داخل قابلمه مناسبی می گذاریم و روی آن را آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا آب را خالی کرده و کله پاچه را آبکش می کنیم.
2. مرحله دوم: افزودن پیاز و سیر
پیاز و سیر را برش های درشت می دهیم و داخل قابلمه کله پاچه می اندازیم.
3. مرحله سوم: افزودن ادویه
حالا زرد چوبه، فلفل و چوب دارچین را هم داخل قابلمه می ریزیم.
4. مرحله چهارم: افزودن آب
حالا داخل قابلمه تا جایی که نیمی از کله پاچه داخل آب باشد، آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته شود.
5. مرحله آخر: سرو کله پاچه
کله پاچه بعد از حدود 7 تا 8 ساعت کاملا پخته می شود؛ حالا نمک غذا را اندازه کنید و آن را سرو و در کنار آب لیمو و نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کله پاچه خانگی
- حتما آب کله پاچه را بعد از جوشیدن اول دور بریزید یا کف روی آن را جدا کنید.
- کله پاچه باید با حرارت کم و زمان طولانی سرو شود.
- روی کله پاچه موقع سرو کمی پودر دارچین بریزید.
- ۰۰/۰۶/۱۵