تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کله پاچه + راز خوشمزه تری شدن کله پاچه

 

مواد لازم برای کله پاچه

  • کله پاچه گوسفند 1 دست
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 4 حبه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
  • آب 1 لیتر


طرز تهیه کله پاچه خوشمزه خانگی به سبک بیرونی

 

1. طرز تهیه کله پاچه خوشمزه خانگی به سبک طباخی

ابتدا کله و پاچه خوب تمیز شده را داخل قابلمه مناسبی می گذاریم و روی آن را آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا آب را خالی کرده و کله پاچه را آبکش می کنیم.

 

2. مرحله دوم: افزودن پیاز و سیر

پیاز و سیر را برش های درشت می دهیم و داخل قابلمه کله پاچه می اندازیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن ادویه

حالا زرد چوبه، فلفل و چوب دارچین را هم داخل قابلمه می ریزیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آب

حالا داخل قابلمه تا جایی که نیمی از کله پاچه داخل آب باشد، آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته شود.

 

5. مرحله آخر: سرو کله پاچه

کله پاچه بعد از حدود 7 تا 8 ساعت کاملا پخته می شود؛ حالا نمک غذا را اندازه کنید و آن را سرو و در کنار آب لیمو و نان تازه نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کله پاچه خانگی

  1. حتما آب کله پاچه را بعد از جوشیدن اول دور بریزید یا کف روی آن را جدا کنید.
  2. کله پاچه باید با حرارت کم و زمان طولانی سرو شود.
  3. روی کله پاچه موقع سرو کمی پودر دارچین بریزید. 
  • ۰۰/۰۶/۱۵
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی