تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل ساده

  • شیر    ۱ لیوان
  • آرد    ۱ ق غذا خوری
  • کره    ۱ ق غذا خوری
  • خامه    ۱ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل و پودر سیر    به مقدار لازم


طرز تهیه سس بشامل با خامه و شیر


مرحله اول (تفت دادن آرد )
آرد را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی به هیچ عنوان آرد نباید تغییر رنگ دهد.

 

مرحله دوم ( اضافه کردن کره )
کره را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا کره و آرد به خوبی مخلوط شود .

 

مرحله سوم ( اضافه کردن شیر )
سپس شیر ولرم را به آرد و کره کم کم اضافه می کنیم و با هم زن دستی یا قاشق مدام هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد در حدی که رد قاشق روی سس بماند .

 

مرحله آخر
در این مرحله نمک و فلفل و پودر سیر را به سس بشامل اضافه کرده و آخرین مرحله اضافه کردن خامه است در انتها به سس اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . نوش جان

 

نکات و فوت و فن های سس بشامل

  1. شیر را حتما ولرم اضافه کنید شیر سرد باعث گوله شدن آرد می شود و ظاهر بدی پیدا می کند.
  2. بهتر است از فلفل سفید استفاده شود.
  3. اگر سس را برای لازانیا استفاده می کنید کمی آویشن نیز می توان استفاده کرد.
  4. می توان در آخر مقداری پنیر پیتزا به سس اضافه کرد.
  5. خامه قابل حذف است.
  • ۰۰/۰۶/۱۵
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی