مواد لازم برای تهیه سس بشامل ساده
- شیر ۱ لیوان
- آرد ۱ ق غذا خوری
- کره ۱ ق غذا خوری
- خامه ۱ ق غذا خوری
- نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه سس بشامل با خامه و شیر
مرحله اول (تفت دادن آرد )
آرد را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی به هیچ عنوان آرد نباید تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم ( اضافه کردن کره )
کره را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا کره و آرد به خوبی مخلوط شود .
مرحله سوم ( اضافه کردن شیر )
سپس شیر ولرم را به آرد و کره کم کم اضافه می کنیم و با هم زن دستی یا قاشق مدام هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد در حدی که رد قاشق روی سس بماند .
مرحله آخر
در این مرحله نمک و فلفل و پودر سیر را به سس بشامل اضافه کرده و آخرین مرحله اضافه کردن خامه است در انتها به سس اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . نوش جان
نکات و فوت و فن های سس بشامل
- شیر را حتما ولرم اضافه کنید شیر سرد باعث گوله شدن آرد می شود و ظاهر بدی پیدا می کند.
- بهتر است از فلفل سفید استفاده شود.
- اگر سس را برای لازانیا استفاده می کنید کمی آویشن نیز می توان استفاده کرد.
- می توان در آخر مقداری پنیر پیتزا به سس اضافه کرد.
- خامه قابل حذف است.
- ۰۰/۰۶/۱۵