مواد لازم برای سوپ خامه ای
- شیر 1/5 کیلوگرم
- جو 300 گرم
- خامه 200 گرم
- هویج 2 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- عصاره مرغ 3 عدد
- روغن 2 قاشق غذا خوری
- آرد 3 قاشق غذا خوری
- آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت سوپ خامه ای خوشمزه با جو، شیر ، سیب زمینی و هویج
1. طرز تهیه سوپ خامه ای با جو و سیب زمینی
مرحله اول پخت جو: ابتدا جو را پاک می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه مناسبی می ریزیم.
2. مرحله دوم: افزودن هویج و سیب زمینی به جو
حالا هویج را نگینی برش می دهیم و سیب زمینی پوست کنده و رنده می کنیم به جو می افزاییم و آب جوشیده هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا با هم پخته شوند.
3. مرحله سوم: افزودن سبزیجات به شیر
حالا قابلمه دیگری را روی حرارت می گذاریم شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با هم خوب قل بخورند. بعد جو و سبزیجات پخته شده را هم به شیر می افزاییم.
4. مرحله چهارم: افزودن آرد
حالا آرد را با چند قاشق آب حل کرده و مطمئن می شویم که گلوله ای نداشته باشد و به شیر می افزاییم.
5. مرحله پنجم: افزودن خامه
در نهایت کمی از آب سوپ داخل کاسه ای ریخته داخل آن خامه را می ریزیم مواد را مخلوط می کنیم که هم دما شوند و بعد به سوپ می افزاییم و اجازه می دهیم تا سوپ خوب جا افتاده شود.
6. مرحله آخر: سرو سوپ خامه
سوپ خامه ای را در ظرف زیبایی ریخته و با سبزیجات برش خورده و لیمو سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ خامه ای مجلسی با جو و هویج و سیب زمینی
- می توانید برای تفت دادن مواد اولیه از کره استفاده کنید.
- در این سوپ از برش های قارچ هم می توانید استفاده کنید.
- سوپ را با جعفری ساطوری شده سرو کنید.
- این سوپ را هم با جو پوست کنده و هم جوی پرک می توان تهیه کرد که فقط کمی زمان پخت جو متفاوت است
- ۰۰/۰۶/۱۱