تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش هویج ؛ غذای ملس تبریزی - کجارو

 

مواد لازم برای خورش هویج 

  • گوشت خورشتی    750 گرم
  • هویج    500 گرم
  • پیاز داغ    3 قاشق غذا خوری
  • زعفران سابیده    2 قاشق غذا خوری
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، زرد چوبه    به میزان لازم

 

دستور پخت خورش هویج با گوشت خوشمزه به سبک اصیل تبریزی

 

1. طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با گوشت و آلو

ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته و گوشت را داخل آن به همراه پیاز داغ و زردچوبه تفت می دهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی هویج

هویج را پوست کنده و خلالی ریز برش می دهیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن هویج

داخل تابه ای کمی روغن ریخته و هویج را داخل آن خوب تفت می دهیم، کمی نرم که شد به گوشت در حال پخت می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت گوشت تکمیل شود.

 

4. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت هویج

گوشت که کاملا پخته و خورشت هویج کاملا غلیظ شد و به روغن افتاد به آن نمک و زعفران دم شده می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت هویج و آلو

  1. هویج این خورشت را هم می توانید رنده درشت و هم اینکه خلال های باریک کنید.
  2. این خورشت را هم به همراه زعفران و هم با رب می توان تهیه کرد.
  3. خورشت هویج را به همراه خلال پسته و بادام سرو کنید.
  4. به خورشت بنا به ذائقه می توانید 250 گرم آلو خورشتی هم اضافه کنید.
  5. در خورشت هویج می توانید 2 قاشق غذا خوری شکر هم بیفزایید.
  • ۰۰/۰۶/۰۷
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی