مواد لازم برای خورش هویج
- گوشت خورشتی 750 گرم
- هویج 500 گرم
- پیاز داغ 3 قاشق غذا خوری
- زعفران سابیده 2 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت خورش هویج با گوشت خوشمزه به سبک اصیل تبریزی
1. طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با گوشت و آلو
ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته و گوشت را داخل آن به همراه پیاز داغ و زردچوبه تفت می دهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی هویج
هویج را پوست کنده و خلالی ریز برش می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن هویج
داخل تابه ای کمی روغن ریخته و هویج را داخل آن خوب تفت می دهیم، کمی نرم که شد به گوشت در حال پخت می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت گوشت تکمیل شود.
4. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت هویج
گوشت که کاملا پخته و خورشت هویج کاملا غلیظ شد و به روغن افتاد به آن نمک و زعفران دم شده می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت هویج و آلو
- هویج این خورشت را هم می توانید رنده درشت و هم اینکه خلال های باریک کنید.
- این خورشت را هم به همراه زعفران و هم با رب می توان تهیه کرد.
- خورشت هویج را به همراه خلال پسته و بادام سرو کنید.
- به خورشت بنا به ذائقه می توانید 250 گرم آلو خورشتی هم اضافه کنید.
- در خورشت هویج می توانید 2 قاشق غذا خوری شکر هم بیفزایید.
- ۰۰/۰۶/۰۷