مواد لازم برای خمیر فوندانت
- پودر شکر 900 گرم
- کره 30 گرم
- آب 1/4 پیمانه
- گلوکز 1/2 پیمانه
- پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذا خوری
- گلیسیرین خوراکی 1 قاشق غذا خوری
- اسانس دلخواه به میزان لازم
دستور پخت خمیر فوندانت رنگی با گلوکز و پودر شکر
1. طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی با پودر ژلاتین
ابتدا پودر شکر را الک کرده و داخل کاسه مناسبی میریزیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را به همراه آب داخل کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار می دهیم تا مایعی شفاف به دست آید.
3. مرحله سوم: افزودن گلوکز
این مرحله گلوکز را به ژلاتین آب شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا گلوکز با ژلاتین خوب یکدست شود.
4. مرحله چهارم: افزودن کره
کره را هم به مخلوط گلوکز و ژلاتین می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا ذوب شود.
5. مرحله پنجم: افزودن گلیسیرین خوراکی
حالا مواد را از روی حرارت غیر مستقیم برداشته و گلیسیرین خوراکی را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
6. مرحله ششم: افزودن اسانس
حالا اسانس مورد نظر که مطابق با سلیقه و نوع مصرف فوندانت انتخاب می شود را به مواد بیفزایید.
7. مرحله هفتم: افزودن شکر
حالا مواد را همینطور که گرم است به پودر شکر بیفزایید و با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا منسجم شود.
8. مرحله هشتم: ورز دادن خمیر
حالا که کمی مواد مخلوط شدند، دست را کمی با گلیسیرین خوراکی چرب کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیف و یکدستی برای کار کردن داشته باشیم.
9. مرحله آخر: استفاده از خمیر فوندانت
بعد از اینکه خمیر آماده شد، می توانید با رنگ خوراکی به رنگ های مختلف در آورید و در سلفون پیچیده و 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. و برای استفاده کمی ورز داده با وردنه باز کنید و برای تزئین کیک ها استفاده کنید.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۶/۰۷