مواد لازم برای خورش ترش واش
- سینه مرغ1 عدد
- بادمجان3 عدد
- گوجه فرنگی2 عدد
- سیر2 حبه
- سبزی مخصوص200 گرم
- نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
- روغنبه میزان لازم
- رب آلوچه به میزان لازم
دستور پخت خورش ترش واش رشتی خوشمزه با مرغ
1. طرز تهیه خورشت ترش واش شمالی با مرغ
مرحله اول سرخ کردن مرغ: ابتدا داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته و تکه های مرغ را در روغن، نمک، فلفل و زردچوبه خوب تفت دهید تا طلایی شوند.
2. دوم: افزودن سبزی
سبزی آماده شده و سیر رنده شده را داخل روغن خوب سرخ می کنیم تا رطوبت اضافی آن خارج شود و کمی تغییر رنگ دهد. بعد به مرغ سرخ شده می افزاییم.
3. مرحله سوم: افزودن رب آلوچه
حالا رب آلوچه را داخل 1 لیتر آب حل کرده و به مرغ می افزاییم و اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته شود.
4. مرحله چهارم: آماده سازی بادمجان
بادمجان را پوست گرفته ورقه ای برش داده و 30 دقیقه داخل آب و نمک قرار می دهیم و بعد آبکش کرده و بادمجان ها را داخل روغن خوب سرخ می کنیم تا طلایی شوند، بادمجان ها که تمام شدند گوجه ها را هم ورقه ای برش داده و داخل روغن تفت می دهیم.
5. مرحله پنجم: افزودن بادمجان و گوجه
مرغ که کاملا پخته شد و به قوام کافی رسید؛ بادمجان و گوجه را روی خورشت می چینیم و 30 دقیقه اجازه می دهیم تا خورشت جا افتاده و بادمجان مزه خورشت را بگیرد.
6. مرحله آخر: سرو خورشت ترش واش
خورشت ترش واش را داخل ظرف زیبایی ریخته و بادمجان و گوجه آن را در کنار ظرف بچینید تا کاملا مشخص باشد و در کنار برنج کته ایرانی سرو کنید و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورش ترش واش گیلانی
- سبزی ترش واش چیست
- سبزی این غذا شامل (ترش واش، گشنیز، نعنا، خالواش، اسفناج و چوچاق و سیر می باشد) که باید بسیار خوب خرد شود و کاملا له باشد.
- ترشی این غذا را با آب نارنج، رب آلوچه، آبغوره و رب انار هر کدام را که در دسترس دارید تامین کنید.
- برای تهیه این غذا بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید.
- نباید بادمجان و گوجه در این غذا له شوند باید سالم و مشخص باشند.
- ۰۰/۰۵/۲۱