تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوسیس خانگی؛ سخت اما سالم

 

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

  • گوشت ران گوساله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • بوته کوچک سیر ۱ عدد
  • نشاسته ذرت ۱ فنجان
  • آرد سفید ۱ فنجان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع به میزان لازم
  • آب به میزان لازم
  • ادویه های لازم در تهیه سوسیس خانگی
  • پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز
  • پودر سبر و پودر زنجبیل و آویشن
  • پودر تخم گشنیز، میخک و رزماری
  • از هر کدام ۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ و گوشت مرحله به مرحله


مرحله اول: آماده سازی گوشت
ابتدا از هر کدام گوشتی که گفته شد بخواهید در تهیه سوسیس استفاده کنید، باید آن را بپزید. به روشی که همیشه و معمولا گوشت مرغ یا گوساله را تهیه می کنید، آماده کنید. گوشت پخته شده را به همراه سیر پاک شده و نمک و بقیه ادویه هایی که نام برده شد و همینطور نشاسته ذرت و آرد سفید و تخم مرغ و همینطور ۱ فنجان روغن مایع همه را با هم داخل غذاساز پودر کنید تا حالت خمیری بگیرند. مایع سوسیس خانگی شما به همین راحتی آماده شد.

 
مرحله دوم: رول کردن سوسیس
بعد از اینکه سوسیس خانگی خمیرش آماده شد، ابتدا یک سلفون را بر روی میز کار پهن کنید و کمی با کمک روغن مایع سلفون را چرب کنید. سپس مایع خمیر سوسیس را بر روی سلفون به صورت لوله ای قرار دهید یعنی نیازی نیست خمیر سوسیس را پهن کنید. و سلفون را به دور سوسیس بپیچید به طوری که مثل فرم سوسیس های آماده شود یعنی تکه تکه پیچیده شود. می توانید برای اطمینان از محکم بودن، سر هر قسمت را با نخ ببندید. به مدت ۱ ساعت در فریزر سوسیس را قرار دهید.

 
مرحله سوم: پخت سوسیس
بعد از اینکه خمیر سوسیس خانگی را از فریزر در آوردید، یک قابلمه متوسط که سوسیس ها داخلش جا شود را برداشته تا نیمه قابلمه آب بریزید و سوسیس ها را در قابلمه بگذارید و به مدت ۱ ساعت و نیم زمان دهید تا کاملا گوشت سوسیس مغز پخت شود. بعد از پخت می توانید به همراه نان ساندویچی و مخلفات ساندویچ هر چه که می پسندید سوسیس خانگی خوشمزه ای که خودتان تهیه کرده اید را نوش جان فرمائید.

 

نکات طلایی در مورد تهیه سوسیس خانگی با طعم بیرون

  1. بهتر است گوشتی که برای پایه سوسیس استفاده می کنید را مغز پخت برندارید زیرا دوباره هم میخواهد گوشت پخته شود.
  2. حتما بعد از پخت گوشت مرغ یا گوساله را پوره کنید و مطمئن شوید هیچ تکه ای از گوشت باقی نمانده.
  3. ادویه هایی که گفته شد، مخصوصا تخم گشنیز، میخک و رزماری را به هیچ عنوان حذف نکنید چون پایه سوسیس می باشد.
  4. برای رول کردن سوسیس می توانید از کاور سوسیس آماده استفاده نمائید.
  5. می توانید مقدار ادویه ها را کم و یا زیاد کنید اما ادویه را حذف نکنید.
  6. طرز تهیه کالباس هم به همین صورت می باشد با این تفاوت که پهن تر باید لول شود و هم اینکه از هویج پخته شده و مغز پسته نیز باید استفاده کنید و همینطور در کالباس باید از تکه گوشتی که از آن کالباس را تهیه می فرمائید استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۵/۱۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی