مواد لازم برای اسنک کالباس
- کالباس 16 ورق
- سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
- خیار شور 4 عدد
- گوجه گیلاسی 8 عدد
- کاهو 4 برگ
- فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم
دستور پخت اسنک کالباس
1. طرز تهیه اسنک کالباس خانگی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا ورق های کالباس را به سایز نان برش می دهیم. خیار شور و گوجه را به صورت حلقه ای برش می دهیم. کاهو را نیز به اندازه نان تست برش می زنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی نان تست
ابتدا به سس مایونز کمی فلفل و آویشن بیفزایید و روی نان های تست را کاملا به این سس آغشته کنید.
3. مرحله سوم: افزودن کالباس
حالا روی یک لایه نان دو ورق کالباس بگذارید.
4. مرحله چهارم: افزودن گوجه و خیار شور
گوجه و خیار شور را روی کالباس بچینید و در نهایت یک لایه کاهو بگذارید و دوباره دو ورق کالباس گذاشته و لایه دوم نان را روی اسنک بگذارید.
5. مرحله آخر: سرو اسنک
کمی اسنک کالباس را با دست فشار دهید تا منسجم شود. حالا اسنک را داخل دستگاه ساندیچ ساز بگذارید و اجازه دهید تا کاملا نان برشته شود و در کنار انواع سس نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۵/۱۷