مواد لازم برای آش اوماج
- سبزی آش 250 گرم
- عدس 1 پیمانه
- پیاز 2 عدد
- آرد سفید 2 قاشق غذا خوری
- نمک،فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- آب قلم به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت آش اوماج تبریزی ساده و خوشمزه
1. طرز تهیه آش اوماج تبریزی خوشمزه و جا افتاده
مرحله اول آماده سازی اوماج: آرد را با کمی زرد چوبه مخلوط می کنیم و به همراه کمی آب خمیری از این مواد تهیه می کنیم.حالا خمیر را به گلوله هایی به اندازه عدس شکل می دهیم و داخل سینی می گذاریم، سپس روی بخاری یا مقابل آفتاب گذاشته تا کاملا خشک شوند.
2. مرحله دوم: تهیه آش اوماج
ابتدا پیاز را خلالی می کنیم و داخل قابلمه ای به همراه پیاز خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود؛ حالا به آن نمک، فلفل و زردچوبه می زنیم و حالا عدس و آب قلم را به پیاز داغ افزوده و اجازه می دهیم تا عدس خوب بپزد.
3. مرحله سوم: افزودن سبزی آش
حالا که عدس نیم پز شد؛ سبزی آش را می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت کامل عدس سبزی هم پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن اوماج
حالا اوماج ها را افزوده و مدام مخلوط می کنیم تا کاملا پخته شوند و به هم نچسبند.
5. مرحله آخر: سرو آش اوماج
در نهایت آش اوماج بافت غلیظی پیدا می کند و اوماج ها کاملا پف می کنند، در این مرحله نمک و فلفل آش را اندازه کنید و در ظرف زیبایی ریخته و سرو می کنیم نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه آش اوماج تبریزی
اگر در حین پخت آب آش کم شد حتما از آب قلم و آب جوشیده استفاده کنید.
- سبزی آش اوماج شامل: ریحان، مرزه، تره است. در صورت در دسترس نبودن سبزی تازه از سبزی خشک هم می توانید استفاده کنید.
- اگر جایگزین روغن از کره محلی استفاده کنید، آش طعم بهتری می گیرد.
- ۰۰/۰۵/۱۴