مواد لازم برای کتلت بادمجان
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- بادمجان 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- آرد سوخاری به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده
1. طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی بادمجان: ابتدا بادمجان ها را بشویید، سپس شیاری روی آن ها ایجاد کرده و بادمجان را بر روی زغال یا شعله گاز و یا داخل فر کبابی کنید. و بعد پوست آن را گرفته و داخل قابلمه بریزید و آن را خوب له کرده و اگر آب اضافی داشت آن را جدا کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی مواد کتلت بادمجان
داخل کاسه بزرگتری بادمجان و گوشت را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
حالا تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و خوب مخلوط کنید.
4. مرحله چهارم: افزودن پیاز
پیاز و سیر را پوست گرفته و رنده ریز کنید سپس آب اضافی آن را خارج کرده و به مخلوط گوشت بیفزایید و خوب ورز دهید.
5. مرحله پنجم: افزودن آرد سوخاری
در این مرحله مواد اگر انسجام کافی برای شکل دادن را داشت که هیچ ولی اگر نداشت کم کم به مواد کتلت پودر سوخاری بیفزایید و ورز دهید تا به انسجام لازم برسید.
6. مرحله ششم: پخت کتلت بادمجان
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و بعد از مواد کتلت برداشته شکل می دهیم و داخل روغن می گذاریم و دو سمت کتلت بادمجان کبابی را به خوبی سرخ می کنیم.
7. مرحله آخر: سرو کتلت بادمجان
کتلت های سرخ شده را حتما روی حوله روغن گیر بگذارید و اجازه دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد در کنار نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کتلت بادمجان
- برای تهیه این کتلت می توانید بادمجان پخته را جایگزین بادمجان کبابی کنید.
- اگر می خواهید کتلت شما رژیمی باشد آنها را داخل سینی چرب شده بچینید به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.
- سویای چرخ شده را می توانید جایگزین گوشت کنید.
- اگر طعم سیر را دوست ندارید از سبزیجات معطر استفاده کنید.
- ۰۰/۰۵/۱۰