مواد اولیه ترشی بادمجان و هویج
- بادمجان ۱ کیلو
- فلفل تند کوبیده شده ۴ عدد
- نعنا خشک ۲ ق.غ
- سیر درسته کوبیده شده ۱ عدد
- سرکه به مقدار لازم
- نمک و پودر گلپر به میزان لازم
- هویج به دلخواه ۲ عدد
طرز تهیه ترشی بادمجان و هویج لیته خیلی ریز
مرحله اول: آماده سازی بادمجان
بادمجان ها را شسته و بدون پوست گرفتن بادمجان ها را مکعبی خورد می کنیم و به آن نمک میزنیم تا تلخ آب بادمجان ها گرفته شود.
مرحله دوم: پخت بادمجان
بعد از اینکه بادمجان ها تلخ آبشان گرفته شد، در قابلمه میریزیم و به آن سرکه و هویج را اضافه می کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله سوم: آماده سازی ترشی بادمجان
بعد از پخته شدن بادمجان ها را در آبکش میریزیم و اجازه می دهیم تا کمی سرد شود. سپس بادمجان ها را در یک کاسه میریزیم و سیر، فلفل، نمک، گلپر را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. ترکیب ترشی بادمجان را در شیشه میریزیم و به هر اندازه که سرکه روی ترشی را بگیرد، سرکه میریزیم و در شیشه را می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات مهم در تهیه ترشی بادمجان لیته
- ترشی بادمجان را می توانید به همراه سبزی ترشی آماده کنید.
- می توانید از بادمجان های قلمی و یک اندازه استفاده کنید و مخلفات آماده شده را در داخل بادمجان بریزید و بادمجان شکم پر را آماده کنید.
- بادمجان را زیاد نپزید به دلیل اینکه بعد از آماده شدن، هنگام طولانی مدت ماندن ترشی لیز می شود.
- ترشی بادمجان که آماده شد، حتما در یخچال نگهداری کنید.
- درب ترشی را همیشه بعد از باز و بسته کردن محکم کنید زیرا در غیر این صورت ترشی اوور میزند.
- ۰۰/۰۵/۱۰