تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

مربای آلبالو - باغ سر

 

مواد لازم برای مربای آلبالو

  • آلبالو    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم

 

دستور پخت مربای آلبالو


1. طرز تهیه مربای آلبالو خانگی خوشمزه

مرحله اول آماده سازی مربای آلبالو: ابتدا شاخه و برگ های آلبالو را جدا کرده و آنها را می شوییم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.


2. مرحله دوم: در آوردن هسته آلبالو

حالا هسته آلبالو را جدا می کنیم و در ظرف بلوری می ریزیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شکر

شکر را به آلبالو افزوده و به مدت 8 تا 12 ساعت آلبالو را داخل یخچال می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم: پخت مربا

آلبالو را از یخچال خارج کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. زمانی که به جوش بیاید، روی آن کف سفیدی تشکیل می شود که باید با احتیاط آن را جدا کرد.

 

5. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربا

آرام آرام آلبالو پخته می شوند و شربت مربا به قوام می آید. حالا مربا را از روی حرارت برداشته و زمانی که سرد شد در ظرف های بلوری درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای آلبالو خانگی

  • برای تهیه مربای آلبالو می توانید از کمی وانیل استفاده کنید.
  • مربای آلبالو در حد چند جوش پخته می شود، اگر بیشتر بماند رنگ آن خراب می شود.
  • برای اینکه از مربای آلبالو شربت هم تهیه کنید باید شکر را دو برابر کنید.
  • هر بار برای هم زدن از قاشق تمیز استفاده کنید تا مربا کپک نزند.
  • ۰۰/۰۵/۰۶
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی