مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
کره 100 گرم
- پودر قند 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- آرد 2 لیوان
- آب یخ 1 لیوان
طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی شیرین با کره
مرحله اول: کره
برای تهیه تارت لازم است که کره را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند و سپس در غذاساز بریزید و پوره کنید.
مرحله دوم: آماده سازی خمیر تارت
آرد را به همراه پودر قند و وانیل با هم الک کرده و به غذاساز اضافه کنید.
مرحله سوم: تخم مرغ
برای تهیه تارت فقط به زرده نیاز است. بنابراین زرده را به همراه آب یخ به مواد تارت اضافه کرده و چند پالس دیگر بزنید تا خمیر بدست بیاید.
مرحله چهارم: آماده شدن خمیر تارت
خمیر تارت را بین دو ورقه کاغذ روغنی آرد پاشی شده قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله پنجم: انتقال به قالب
بعد از این مدت خمیر را با وردنه باز کرده و با کمک قالب تارت متوسط و یا قالب تارت های کوچک، بر روی خمیر قالب زده و در خود قالب که کمی چرب هم شده است پهن کنید و کمی از حبوبات روی تارت بریزید.
مرحله ششم: پخت خمیر تارت
سپس قالب های تارت آماده شده را در فری که از قبل با حرارت 150-200 درجه سانتی گراد گرم شده است بگذارید تا به مدت 10-15 دقیقه تارت پخته شود. بعد از پخته شدن صبر کنید تا قالب خنک شود و میبینید که چقدر راحت تارت از قالب جدا می شود.
مرحله هفتم: پایان کار
تارت آماده شده است. به دلیل وجود پودر قند این تارت مناسب استفاده برای شیرینی و حلوا نیز می باشد. میتوانید از خامه فرم گرفته و میوه و همینطور بریلو و یا حتی حلوا نیز استفاده کنید و نوش جان فرمائید.
نکته کلیدی در تهیه خمیر تارت شیرین
در تهیه تارت برای غذا، کافی است که پودر قند را حذف کرده و نمک کمی به تارت اضافه کنید.
- این دستور تهیه مناسب برای تارت شیرینی و حلوا نیز می باشد.
- زمان دهید بعد از پخت تارت خنک شود و سپس حبوبات را برداشته و تارت را به راحتی از ظرف جدا کنید.
- خمیر تارت را می توانید تهیه کنید و در ظرف درب بسته محکم در فریزر نگه داری کنید.
منبع: آشپزخانه شماره یک
- ۰۰/۰۵/۰۶