تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و رستورانی مخصوص اصل ایتالیایی

 

مواد لازم برای پیتزا پپرونی

  • خمیر پیتزا 1 بسته
  • پنیر پیتزا 200 گرم
  • سوسیس پپرونی 250 گرم
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • قارچ 10 عدد
  • نمک، فلفل، آویشن و جوز هندی به میزان لازم
  • سس پیتزا پپرونی به میزان لازم

 

 

دستور پخت پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی با قارچ و فلفل دلمه 

 

1. طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص رستورانی

 

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم. فلفل دلمه را نگینی ریز می کنیم. گوجه فرنگی را هم پوست کنده و نگینی ریز می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه پیتزا پپرونی

برای تهیه این پیتزا سینی فر را چرب کرده و خمیر ها را داخل سینی می چینیم و روی سطح خمیر را با سس آماده شده می پوشانیم و نیمی از پنیر پیتزا را روی سس می ریزیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن پپرونی ها

با لایه های سوسیس پپرونی روی پیتزا را پوشش می دهیم و جاهای خالی را با برش های قارچ، گوجه و فلفل دلمه ای پر می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن پنیر

حالا با باقی مانده پنیر روی پیتزا را پوشانده و در نهایت روی پیتزا آویشن و جوز هندی می ریزیم.

 

5. مرحله آخر: پخت پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی را داخل فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم و اجازه می دهیم تا پنیر آن خوب طلایی شود. حالا پیتزا را برش داده و نوش جان کنید.

 

راز خوشمزگی این غذا سس پیتزا پپرونی است

  • پونه خشک، ریحان خشک، فلفل سیاه، نمک، پودر پیاز، پودر سیر را داخل 5 قاشق سس پیتزا ریخته و خوب مخلوط کنید. از این سس برای طعم دار کردن نان پیتزا استفاده می کنیم.
  • ۰۰/۰۵/۰۴
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی