مواد لازم برای تهیه کاری پلو خوشمزه
سینه مرغ 1/2
- برنج 3 پیمانه
- پیاز 2 عدد
- نخود فرنگی 4 ق غذا خوری
- پودر کاری 2 ق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم
طرز تهیه کاری پلو شیرازی با مرغ
مرحله اول : پخت مرغ
ابتدا سینه مرغ را با کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و ماساژ دهید سپس داخل قابلمه گذاشته و مقداری آب روی سینه مرغ ریخته و 1 عدد پیاز را 4 قاچ کرده به همراه 2 عدد برگ بو اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا سینه مرغ خوب مغز پخت شود پس از پختن سینه مرغ آن را ریش ریش کرده و مقداری زعفران روش می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم : تهیه مواد میانی کاری پلو
داخل تابه کمی روغن ریخته اجازه می دهیم تا داغ شود سپس پیاز را شسته و نگینی خرد می کنیم و با مقداری زردچوبه خوب تفت می دهیم تا پیاز خوش رنگ شود سپس مرغ را به همراه نخود فرنگی و ادویه کاری و مقداری نمک اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم و در انتهای پخت کمی زعفران به موادمون زده و از روی حرارت بر میداریم.
مرحله سوم : دم گذاشتن کاری پلو
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده سپس داخل قابلمه آب می ریزیم و در قابلمه را گذاشته تا به جوش بیاد سپس برنج را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا برنج نرم شود سپس آن را آبکش کرده و کف قابلمه را روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را می گذاریم سپس یک لایه برنج و مقداری از مواد میانی ریخته این کار تکرار تا لایه آخر برنج باشد سپس کاری پلو را بمدت 40 دقیقه دم می گذاریم و در آخر کمی کره به برنج اضافه کرده و در ظرف سرو کشیده همراه با ماست و خیار میل نمایید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کاری پلو با مرغ
میزان استفاده از ادویه کاری سلیقه ای می باشد می توان کم یا زیاد کنید.
- از گوشت چرخ کرده جای مرغ می توان استقاده کرد.
- از سیب زمینی نگینی و فلفل دلمه نیز در بعضی رسپی ها استفاده شده به دلخواه می توانید اضافه کنید.
- این غذا را با میگو نیز می توانید تهیه کنید.
منبع: آشپزخانه شماره یک
- ۰۰/۰۵/۰۲