مواد لازم برای نان بروتچن
- آرد سفید 7 پیمانه
- سفیده تخم مرغ 3 عدد
- خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
- روغن جامد 1 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق چای خوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای رو مال -
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت نان بروتچن آلمانی در خانه
1. طرز تهیه نان بروتشن (بروتچن) آلمانی
مرحله اول آماده سازی خمیر مایه: ابتدا 1 و 1/4 پیمانه آب ولرم را در کاسه ای ریخته و به آن خمیر مایه و شکر را بیفزایید؛ خوب مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا به عمل آید.
2. مرحله دوم: آماده سازی سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و آنقدر با همزن بزنید تا رد پره های همزن روی خمیر بماند.
3. مرحله سوم: آماده سازی خمیر
حالا داخل کاسه دیگری روغن، نمک و نیمی از آرد را با هم مخلوط کنید و بعد به تدریج سفیده های تخم مرغ را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
4. مرحله چهارم: افزودن خمیر مایه
حالا خمیر مایه به عمل آمده را به مواد افزود و باقی مانده آرد را بیفزایید و ورز دهید تا به شکل خمیری یکدست در آید و در این مرحله نیاز است خمیر را 10 دقیقه ورز دهید.
5. مرحله پنجم: تقسیم بندی خمیر
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سینی بچینید. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 60 دقیقه استراحت دهید.
6. مرحله ششم: آماده سازی برای پخت
نان ها را داخل سینی پخت سرد بچینید و مواد رومال را با قلمو روی آن ها زده و روی آن با چاقو شیاری ایجاد کنید.
7. مرحله آخر: پخت نان بروتچن
حالا سینی نان بروتچن آلمانی را داخل فر گرم شده با دمای 220 درجه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه پخته شود و در نهایت گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی شود. نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه نان بروتشن آلمانی
- قبل از شروع پخت نان از سلامت خمیر مایه مطمئن شوید.
- به زمان پخت و استراحت کاملا توجه کنید تا نتیجه خوبی بدست آید.
- ۰۰/۰۵/۰۲