مواد لازم برای خورشت ماست
- ماست چکیده بی نمک 2 کیلوگرم
- گوشت گردن بدون استخوان 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- شکر 1 پیمانه
- زعفران دم شده و گلاب به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- خلال پسته، زرشک و بادام به میزان لازم
دستور پخت خورشت ماست اصفهانی با گوشت گردن
1. طرز تهیه خورش ماست با گوشت گردن
مرحله اول آماده سازی گوشت: پیاز را پوست گرفته و خلالی می کنیم بعد داخل قابلمه مناسبی ریخته به همراه روغن خوب تفت می دهیم کمی که طلایی شد گوشت، فلفل و زرد چوبه را می افزاییم تفت که خوردند و رنگ گوشت تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا نرم شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی گوشت بعد پخت
گوشت باید در حدی بپزد که با یک اشاره از استخوان جدا شود. حالا گوشت را داخل ظرفی ریخته و آنقدر با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود.
3. مرحله سوم: تهیه خورشت ماست
حالا تخم مرغ، شکر و ماست را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود و روی حرارت می گذاریم و خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن گوشت
مواد که به جوش آمد گوشت را افزوده و مخلوط می کنیم تا بافت کشداری به دست آید.
5. مرحله پنجم: افزودن گلاب
در نهایت زعفران دم شده، گلاب و نمک را افزوده و مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم.
6. مرحله آخر: سرو خورشت ماست
خورشت ماست را داخل ظرف زیبایی ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود و در نهایت با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۴/۳۱