تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

دستور پخت ته چین قارچ و بادمجان | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای تهیه ته چین قارچ و بادمجان

  • برنج ۳ پیمانه

  • ماست ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • روغن مایع ۳ ق غذا خوری
  • بادمجان ۳ عدد
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • زرشک و خلال بادام و پسته به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان خوشمزه و گیاهی

 

مرحله اول : آماده سازی مواد

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه خرد کنید و در مخلوط آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آن ها را شسته و داخل آبکش قرار داده تا خشک شوند.

قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید و ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی قارچ ها بریزید تا در هنگام پخت سیاه نشوند.

 

مرحله دوم : سرخ کردن مواد ته چین

مقداری کمی ماست را با قلمو روی بادمجان ها بزنید تا در هنگام سرخ شده روغن کمتری جذب کنند سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ می کنیم و روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود در همان تابه پیاز را نگینی خرد کرده تا سبک و طلایی شود سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم تا پیازمون خوش رنگ شود سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ کشیده شود.

 

مرحله سوم : آماده سازی ماست و تخم مرغ

داخل کاسه ای تخم مرغ را شکسته و با مقداری زیادی زعفران و ماست مخلوط و با چنگال می زنیم تا از لختگی دربیاد سپس روغن را اضافه کرده و مواد را کنار می گذاریم.

 

مرحله چهارم : دم گذاشتن ته چین قارچ و بادمجان

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد سپس کمی که برنج نرم شد آن را آبکش کرده و برنج را داخل مواد تخم مرغی می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته تا داغ شود و مقداری روغن نیز کف آن بریزید و بعد از برنج کف قابلمه ریخته و با کفگیر خوب منسجم می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی برنج می چنیم و مواد قارچی را نیز اضافه کرده و ادامه برنج را ریخته و دوباره با کفگیر خوب منسجم کرده و بمدت ۶۰ دقیقه دم بگذارید و در انتهای پخت کمی کره روی برنج بگذارید و ته چین قارچ و بادمجان را در ظرف مورد نظر برگردانید و با زرشک و خلال بادام تزئین کرده و میل نمایید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه ته چین قارچ و بادمجان بدون گوشت

  • می توانید این ته چین را داخل قالب ریخته و در فر یا سولاردم بمدت ۱۰ساعت در ۱۸۰ درجه سانتیگراد تهیه کنید.

  • می توان فقط از زرده تخم مرغ استفاده کرد.
  • ماست هیچ تاثیری روی مزه و طعم بادمجان ها ندارد.
  • برنج را کمی زنده تر برمیداریم تا ته چین شفته نشود.
  • می توانید بادمجان را حذف و فقط با قارچ این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.
  • مخلوط ته چین را زیاد هم نزنید تا مواد بوی زهم نگیرد.
  • ۰۰/۰۴/۳۱
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی