تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

آش بوشهری دستور توسط نگین علوی - کوکپد

 

مواد لازم برای تهیه آش بوشهری

  • گوشت قرمز    ۳۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز    ۳۰۰ گرم
  • برنج    ۲۵۰ گرم
  • شوید    ۵۰ گرم
  • تره    ۱۰۰ گرم
  • پیاز    ۱ عدد
  • نمک و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه    به مقدار لازم


طرز تهیه و پخت آش بوشهری با گوشت و لوبیا قرمز


مرحله اول ( پخت گوشت )
ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و پیاز با مقداری آب بپزید. برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود سپس سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. در این مرحله مواظب مقدار آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشید.

 

مرحله دوم ( ریش ریش کردن گوشت )
گوشت را از قابلمه لوبیا خارج کرده و ریش ریش می کنیم و مقداری از لوبیا ها با کمک گوشت کوب برقی و یا گوشت کوب دستی خوب له کرده سپس آن را به قابلمه برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم ( برای رقیق کردن آش بوشهری از آب گوشت و لوبیا استفاده کنید پس توجه داشته باشید آن را دور نریزید).

 

مرحله سوم ( پخت آش بوشهری )
پس از رقیق کردن آش آن را روش شعله متوسط گذاشته و تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا آش خوب جابیفتاد سپس گوشت های ریش ریش شده را اضافه می کنیم و مدام به صورت چرخشی هم می زنیم این آش بوشهری باید کشدار و تند و تیز باشد سپس در ظرف سرو ریخته با پیاز داغ تزئین کنید.

 

نکات و فوت و فن های آش بوشهری خوشمزه

  1. می توان ۲ ق غذا خوری ترخون به سبزی ها اضافه کرد.
  2. می توان همه مواد را با گوشت کوب برقی میکس کرد.
  3. مدام آش را هم زده تا ته نگیرد.
  4. این آش اصلا نباید آبکی باشد.
  5. آب لوبیا باعث رنگ قرمز آش می شود.
  • ۰۰/۰۴/۲۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی