مواد لازم برای خیار شور
- خیار 2 کیلوگرم
- ترخون 500 گرم
- سرکه سفید 1/2 لیوان
- آب 16 لیوان
- نمک 1/2 لیوان
- سیر 1 بوته
- فلفل سبز تند به میزان لازم
دستور پخت خیار شور خانگی خوشمزه به روش بازاری
1. طرز تهیه خیار شور خانگی خوشمزه بازاری
مرحله اول آماده سازی خیار ها: ابتدا خیار، سبزی، سیر و فلفل را پاک کرده و می شوییم و روی یک حوله می گذاریم تا کاملا خشک شوند.
2. مرحله دوم: آماده سازی آب نمک خیار شور
نمک و آب را اندازه گیری می کنیم و داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت گذاشته اجازه می دهیم تا به جوش آید بعد از روی حرارت برداشته و سرکه را به آن می افزاییم.
3. مرحله سوم: تهیه خیار شور
حالا خیار، سیر، فلفل و ترخون را به شکل لایه ای داخل شیشه مناسبی چیده و آماده می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن آب نمک
حالا روی خیار ها را با آب نمک آماده شده می پوشانیم و بلافاصله درب شیشه را می بندیم تا به کمک حرارت آب نمک درب شیشه خیار شور خوب کیپ شود.
5. مرحله آخر: تهیه خیار شور
خیار شور را بعد از اینکه از حرارت افتاد داخل یخچال بگذارید و بعد از یک هفته می توانید این خیار شور خوشمزه را نوش جان کنید.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۴/۲۷