مواد لازم برای نرگسی اسفناج
- اسفناج تازه 400 گرم
- پیاز 2 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- سیر 4 حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت نرگسی اسفناج
1. طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و ساده
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا اسفناج ها را پاک کرده بشویید و به تکه های کوچکتری برش دهید. پیاز ها را به شکل خلالی برش دهید. سیر را پوست گرفته و رنده ریز کنید.
2. مرحله دوم: پخت اسفناج
اسفناج را داخل قابلمه مناسبی ریخته و 1 استکان آب به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شود و در نهایت آبی در قابلمه باقی نماند.
3. مرحله سوم تهیه نرگسی: تفت دادن پیاز و سیر
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و پیاز و سیر را داخل تابه کاملا سرخ می کنیم تا پیاز ها طلایی شوند. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و اسفناج را به پیاز داغ افزوده و خوب تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ
حالا 3 عدد از تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم کمی نمک و فلفل می زنیم و به اسفناج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا تخم مرغ کاملا پخته شود.
5. مرحله آخر: سرو نرگسی اسفناج
داخل تابه ای یک عدد تخم مرغ باقی مانده را داخل کاتر زیبایی سرخ کرده و بعد از اینکه نرگسی اسفناج را داخل ظرف زیبایی ریختیم با تخم مرغ سرخ شده تزئین و در کنار نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه نرگسی اسفناج با پیاز داغ
- اسفناج را بشویید و ضد عفونی کنید بعد از اینکه آب اضافی آن خارج شد اسفناج را خرد کنید.
- پیازی که برای نرگسی اسفناج تهیه می کنید باید پیاز عسلی باشد.
- ۰۰/۰۴/۲۴