تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

مربا شاه توت - طرز تهیه مربا شاه توت و مارمالاد شاتوت | ایران کوک

 

مواد لازم برای مربای شاه توت

  • شاه توت    4 پیمانه
  • شکر    4 پیمانه
  • آبلیمو    2 قاشق غذا خوری
     

دستور پخت مربای شاه توت

 

1. طرز تهیه مربای شاه توت سیاه خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی شاه توت: ابتدا شاه توت ها را خوب پاک کنید و بشویید زمانی که آب اضافی آن خارج شد، داخل ظرف بلوری ریخته و رو آن شکر بریزید و برای 12 ساعت اجازه دهید تا استراحت کرده و آب بیندازد.

 

2. مرحله دوم: پخت مربا

شاه توت را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. شاه توت آرام آرام می پزند و مربا غلظت می گیرد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو

شاه توت را تاجایی بپزید که له نشوند، حالا آبلیمو را به مربا افزوده و مربا را از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله آخر: نگهداری مربای شاه توت

بعد از اینکه مربا خنک شد، آن را داخل ظرف درب دار مناسبی ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای شاه توت

  1. مربای شاه توت را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  2. شربت اضافی را از صافی عبور دهید و در شیشه تمیزی نگهداری کنید.
  3. در طول پخت مربا کف سفید رنگ روی مربا را جدا کنید.

 

منبع: بانوی آشپز

  • ۰۰/۰۴/۲۴
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی