تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

خوراک سیرابی | مواد لازم و طرز تهیه خوراک سیرابی خوشمزه و بدون بو

 

مواد لازم برای تهیه سیرابی و شیردان در خانه

  • سیرابی و شیردان گوسفندی۱ دست
  • نعنا خشک۲ قاشق غذا خوری
  • سیر۱ بوته
  • سرکه۱ پیاله
  • آب به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم

 

طرز تهیه سیرابی و شیردان بازاری و لعاب دار و بدون بو

 

مرحله اول: سیرابی و شیردان گوسفندی

برای تهیه سیرابی لازم است که سیرابی و شیردان را خوب پاک کرده تا پرز های اضافه اش گرفته شود و به مدت ۲-۳ ساعت در آب سرد بگذارید تا سیرابی و شیردان به خوبی در آب خیس بخورد و شسته شود.

 

مرحله دوم: پخت سیرابی و شیردان گوسفندی

برای پخت سیرابی و شیردان، برای از بین بردن بوی زیادی که دارد فقط کافی است که سیرابی را با سیر و سرکه بپزید. سیرابی را در قابلمه بگذارید و به مقداری که روی سیرابی را آب بگیرد، آب بریزید. سپس سیر را پاک کرده و با پشت کارد له کنید و به همراه نعنا خشک و سرکه به سیرابی اضافه کنید و زمان دهید تا به مدت ۴-۵ ساعت سیرابی پخته شود.

 

مرحله سوم: پایان کار

در ۲۰ دقیقه پایان پخت سیرابی ادویه ها را اضافه کرده و سپس سیرابی و شیردان پخته شده را در ظرف مورد نظر سرو بریزید و به همراه سیر ترشی و یا هر چاشنی دیگر نوش جان فرمائید.

 

نکات طلایی و مهم در تهیه سیرابی و شیردان خوشمزه

  1. ادویه ها را در پایان پخت اضافه کنید زیرا اگر از ابتدا استفاده کنید با عث سفتی سیرابی می شود.

  2. برای اینکه سیرابی خوشبو بجوشد از نعنا و سیر و سرکه استفاده کنید.
  3. سیرابی به دلیل پرزهای زیادی که دارد باید حتما آن را خوب پاک کنید و در آب سرد بگذارید تا پرزهای باقی مانده اش را پس بدهد.
  4. مدت پخت سیرابی هر چه بیشتر باشد بهتر است.
  5. می توانید از زودپز برای پخت سیراب و شیردان نیز استفاده کنی
  • ۰۰/۰۴/۲۴
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی