مواد لازم برای تهیه سیرابی و شیردان در خانه
- سیرابی و شیردان گوسفندی۱ دست
- نعنا خشک۲ قاشق غذا خوری
- سیر۱ بوته
- سرکه۱ پیاله
- آب به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه سیرابی و شیردان بازاری و لعاب دار و بدون بو
مرحله اول: سیرابی و شیردان گوسفندی
برای تهیه سیرابی لازم است که سیرابی و شیردان را خوب پاک کرده تا پرز های اضافه اش گرفته شود و به مدت ۲-۳ ساعت در آب سرد بگذارید تا سیرابی و شیردان به خوبی در آب خیس بخورد و شسته شود.
مرحله دوم: پخت سیرابی و شیردان گوسفندی
برای پخت سیرابی و شیردان، برای از بین بردن بوی زیادی که دارد فقط کافی است که سیرابی را با سیر و سرکه بپزید. سیرابی را در قابلمه بگذارید و به مقداری که روی سیرابی را آب بگیرد، آب بریزید. سپس سیر را پاک کرده و با پشت کارد له کنید و به همراه نعنا خشک و سرکه به سیرابی اضافه کنید و زمان دهید تا به مدت ۴-۵ ساعت سیرابی پخته شود.
مرحله سوم: پایان کار
در ۲۰ دقیقه پایان پخت سیرابی ادویه ها را اضافه کرده و سپس سیرابی و شیردان پخته شده را در ظرف مورد نظر سرو بریزید و به همراه سیر ترشی و یا هر چاشنی دیگر نوش جان فرمائید.
نکات طلایی و مهم در تهیه سیرابی و شیردان خوشمزه
ادویه ها را در پایان پخت اضافه کنید زیرا اگر از ابتدا استفاده کنید با عث سفتی سیرابی می شود.
- برای اینکه سیرابی خوشبو بجوشد از نعنا و سیر و سرکه استفاده کنید.
- سیرابی به دلیل پرزهای زیادی که دارد باید حتما آن را خوب پاک کنید و در آب سرد بگذارید تا پرزهای باقی مانده اش را پس بدهد.
- مدت پخت سیرابی هر چه بیشتر باشد بهتر است.
- می توانید از زودپز برای پخت سیراب و شیردان نیز استفاده کنی
- ۰۰/۰۴/۲۴