مواد لازم برای میگو سوخاری
- میگو پاک شده 1 کیلوگرم
- آرد سوخاری 1 پیمانه
- آرد سفید 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- سیر 5 حبه
- آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
دستور پخت میگو سوخاری
1. طرز تهیه میگو سوخاری پفکی رستورانی در خانه
مرحله اول مزه دار کردن میگو: ابتدا روی کمر میگو ها برشی طولی انجام دهید و روده میگو را خارج کرده و خوب بشویید. حالا میگو را با نمک، فلفل، سیر رنده شده ، آبلیمو و زعفران دم شده خوب مزه دار می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی مواد سوخاری
حالا تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شوند. و داخل دو ظرف دیگر آرد سفید و آرد سو خاری را بریزید و آماده بگذارید.
3. مرحله سوم: آغشته کردن میگو به مواد سوخاری
میگو ها را از داخل مواد خارج کرده و داخل آرد سفید بزنید پوشش کامل که ایجاد شد داخل تخم مرغ و در نهایت داخل آرد سوخاری بغلتانید. سپس داخل سینی چیده و ساعت در یخچال استراحت دهید.
4. مرحله چهارم: طبخ میگو سوخاری
در این فاصله قابلمه کوچکی را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید روغن که خوب داغ شد. میگو ها را داخل روغن شناور خوب سرخ کنید و بعد روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.
5. مرحله آخر: سرو میگو سوخاری
میگو ها را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار انواع سس ها نوش جان کنید.
راز خوشمزگی میگو سوخاری سرو با سس تار تار مخصوص
برای تهیه سس تار تار : ابتدا 5 عدد خیار شور را به همراه 2 حبه سیر و 1 پیاز کوچک خوب رنده می کنیم و آب اضافی آنها را می گیریم. حالا 100 گرم سس مایونز به این ترکیب افزوده و خوب مخلوط می کنیم. حالا نمک و فلفل افزوده و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم بروند و در کنار میگو سوخاری نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۴/۲۳