مواد لازم برای تهیه سس آلفردو رستورانی
کره ۱/۴ پیمانه
- سیر ۲ حبه
- خامه پر چرب ۱ لیوان
- پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
- جعفری ۱ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه با خامه و پنیر پامزان
مرحله اول : ذوب کردن کره
کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود سپس داخل یک شیر جوش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود.
مرحله دوم : اضافه کردن سیر
وقتی کره خوب ذوب شد سیر رنده شده را به کره اضافه و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا عطر سیر خارج شود.
مرحله سوم : اضافه کردن خامه و پنیر
خامه را به مخلوطمون اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا یکدست شود سپس پنیر پارمزان را افزوده حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
مرحله آخر
در انتها نمک و فلفل را به سس آلفردو می زنیم و از روی حرارت برمیداریم و ۱ ق غذا خوری جعفری را اضافه کرده. سس آلفردو خوشمزه ما حاضر است. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سس آلفردو برای پاستا و پیتزا
در بعضی از رسپی ها از شیر با آرد استفاده می شود که ترکیب آنها سس را بسیار سنگین می کند.
- بجای کره می توانید روغن زیتون را جایگزین کنید.
- این سس به صورت گرم سرو می شود.
- در بعضی غذا ها به سس آلفردو، قارچ تفت داده نیز اضافه می کنند.
- این میزان سس برای ۵۰۰ گرم پاستا مناسب است.
- وقتی سس را از روی حرارت بردارید خودش را می گیرد و غلیظتر می شود.
- ۰۰/۰۴/۲۳