تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی گل کلم خانگی و خوشمزه با هویج و فلفل در منزل

 

مواد لازم برای ترشی گل کلم

  • گل کلم500 گرم
  • هویج300 گرم
  • سیب زمینی ترشی200 گرم
  • ساقه کرفس100 گرم
  • سیر50 گرم
  • موسیر50 گرم
  • فلفل تند4 عدد
  • سرکه به میزان لازم
  • نمکبه میزان لازم
  • ادویه ترشیبه میزان لازم
  • ترخون به میزان لازم

 

دستور پخت ترشی گل کلم سه رنگ فوق العاده خوشمزه در خانه

 

1. طرز تهیه ترشی گل کلم خانگی با هویج

مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا تمام موارد گفته شده را خوب شسته و به شکل دلخواه خرد می کنیم و حدودا 12 ساعت اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.

 

2. مرحله دوم: مخلوط کردن سبزیجات

کلیه سبزیجات آماده شده را به همراه سیر و موسیر داخل ظرفی بریزید که گنجایش مخلوط کردن همه مواد با هم را داشته باشد.

 

3. مرحله سوم: تهیه ترشی گل کلم

حالا از مواد مخلوط شده داخل شیشه های آماده شده بریزید لا به لای سبزیجات از فلفل سبز و ترخون هم استفاده کنید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن نمک و سرکه

حالا نمک، گلپر، ادویه ترشی و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات بریزید سرکه باید روی سبزیجات را بپوشاند، سپس یک لایه پلاستیک فریزر گذاشته و درب شیشه را خوب کیپ کنید.

 

5. مرحله آخر: جا افتادن ترشی گل کلم

حالا ترشی گل کلم را به مدت 21 روز در جای خشک و خنک نگهداری کنید و بعد از باز کردن درب شیشه آن را به یخچال انتقال دهید. و در کنار غذا ها نوش جان کنید.

 

می توانید ترشی کلم را در سه رنگ تهیه کنید:

  • با افزودن 1 عدد لبوی خرد شده ترشی قرمز داشته باشید.
  • با افزودن 1 قاشق غذا خوری زرد چوبه می توانید ترشی مخلوط زرد رنگ داشته باشید.
  • و به صورت ساده سفید تهیه کنید.
  • ۰۰/۰۴/۲۳
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی