مواد لازم برای ترشی گل کلم
- گل کلم500 گرم
- هویج300 گرم
- سیب زمینی ترشی200 گرم
- ساقه کرفس100 گرم
- سیر50 گرم
- موسیر50 گرم
- فلفل تند4 عدد
- سرکه به میزان لازم
- نمکبه میزان لازم
- ادویه ترشیبه میزان لازم
- ترخون به میزان لازم
دستور پخت ترشی گل کلم سه رنگ فوق العاده خوشمزه در خانه
1. طرز تهیه ترشی گل کلم خانگی با هویج
مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا تمام موارد گفته شده را خوب شسته و به شکل دلخواه خرد می کنیم و حدودا 12 ساعت اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.
2. مرحله دوم: مخلوط کردن سبزیجات
کلیه سبزیجات آماده شده را به همراه سیر و موسیر داخل ظرفی بریزید که گنجایش مخلوط کردن همه مواد با هم را داشته باشد.
3. مرحله سوم: تهیه ترشی گل کلم
حالا از مواد مخلوط شده داخل شیشه های آماده شده بریزید لا به لای سبزیجات از فلفل سبز و ترخون هم استفاده کنید.
4. مرحله چهارم: افزودن نمک و سرکه
حالا نمک، گلپر، ادویه ترشی و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات بریزید سرکه باید روی سبزیجات را بپوشاند، سپس یک لایه پلاستیک فریزر گذاشته و درب شیشه را خوب کیپ کنید.
5. مرحله آخر: جا افتادن ترشی گل کلم
حالا ترشی گل کلم را به مدت 21 روز در جای خشک و خنک نگهداری کنید و بعد از باز کردن درب شیشه آن را به یخچال انتقال دهید. و در کنار غذا ها نوش جان کنید.
می توانید ترشی کلم را در سه رنگ تهیه کنید:
- با افزودن 1 عدد لبوی خرد شده ترشی قرمز داشته باشید.
- با افزودن 1 قاشق غذا خوری زرد چوبه می توانید ترشی مخلوط زرد رنگ داشته باشید.
- و به صورت ساده سفید تهیه کنید.
- ۰۰/۰۴/۲۳