مواد لازم برای ته چین ساده
- برنج 2 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- کره 50 گرم
- روغن 3 قاشق غذا خوری
- ماست چکیده 4 قاشق غذا خوری
- خلال پسته، بادام به میزان لازم
- نمک، فلفل سفید و زعفران غلیظ دم شده به میزان لازم
دستور پخت ته چین ساده زعفرانی بدون گوشت
1. طرز تهیه ته چین ساده زعفرانی خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را پاک کرده می شوییم و داخل آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم.
2. مرحله دوم: آبکش کردن برنج
قابلمه مناسبی را از آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید حالا آب، برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را داخل آب جوش می ریزیم. زمانی که برنج را تست کردید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود برنج را داخل آبکش ریخته و روی آن آب ولرم بریزید.
3. مرحله سوم: آماده سازی مواد ته چین
داخل کاسه مناسبی تخم مرغ و زعفران ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ کاملا یکدست شود، حالا نمک، فلفل سفید، ماست چکیده را به همراه روغن به مواد افزوده و باز خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: تهیه ته چین
حالا برنج آبکش شده را به مواد ته چین افزوده خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شود.
5. مرحله پنجم: دم گذاشتن برنج
ته چین آماده شده را روی حرارت می گذاریم حالا کره را ذوب کرده و روی ته چین می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. 60 دقیقه زمان برای دم کشیدن ته چین بدون گوشت نیاز است.
6. مرحله آخر: سرو کردن ته چین
ته چین را در ظرف زیبایی برگردانده و با خلال پسته و بادام تفت داده شده ترئین می کنیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ته چین ساده بدون گوشت
- حتما از ماست چکیده و چرب استفاده کنید.
- روغن و کره ته چین را حذف نکنید وگرنه ته چین نرمی نخواهید داشت.
- ته چین بعد از اینکه بخار کرد با حرارت کم بپزید تا ته چین خوش رنگی داشته باشید.
- رنگ مواد ته چین باید مایل به نارنجی باشد.
- مقداری هل سابیده روی ته چین موقع دم گذاشت بریزید که عطر بسیار خوبی به غذا می دهد.
- ۰۰/۰۴/۲۲
به به چه تهچینی