تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

مشکوفی

 

مواد لازم برای مشکوفی زعفرانی

  • شیر    4 لیوان

  • نشاسته گل    10 قاشق غذا خوری

  • زعفران غلیظ دم شده    5 قاشق غذا خوری
  • گلاب    2 قاشق غذا خوری
  • شکر    8 قاشق غذا خوری
  • کره    50 گرم

 

دستور پخت مشکوفی زعفرانی

 

1. طرز تهیه مشکوفی زعفرانی مازندرانی با شیر و نشاسته

مرحله اول آماده سازی نشاسته: برای این کار، ابتدا نشاسته را با شیر سرد مخلوط کرده و اجازه می دهیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود.


2. مرحله دوم: افزودن گلاب

حالا شیر و نشاسته و گلاب و کره را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا با شعله کم آرام آرام بجوشد.

 

3. مرحله سوم: افزودن شکر

حالا که مواد کمی به غلظت رسید، شکر را می افزاییم و مخلوط می کنیم تا حل شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن زعفران
 

مشکوفی زعفرانی را مدام مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. در نهایت زعفران را افزوده مخلوط می کنیم. مواد که خوب یکدست شد از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله آخر: سرو مشکوفی

حالا مشکوفی آماده شده را در ظرف های زیبایی ریخته و با گل محمدی، خلال پسته و دارچین تزئین کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه مشکوفی زعفرانی (دنت زعفرانی)

  • برای مشکوفی قالبی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید و دور تا دور مشکوفی را شل کرده و بعد بشقابی روی قالب گذاشته و آن را برگردانید.
  • ۰۰/۰۴/۱۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی