تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه هات‌چاکلت خانگی به روش کافی‌شاپی+تفاوت شکلات داغ با کاکائوی داغ |  مجله کوروش

 

مواد لازم برای هات چاکلت

  • شیر1 و 1/2 پیمانه
  • خامه صبحانه1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو3 قاشق غذا خوری
  • شکر3 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت هات چاکلت خوشمزه خانگی با پودر کاکائو

 

1. طرز تهیه هات چاکلت شکلات داغ با پودر کاکائو

ابتدا شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم این کار باعث می شود تا پودر کاکائو در شیر گلوله نشود و کار به راحتی پیش رود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شیر

حالا شیر را داخل شیر جوشی ریخته و خامه را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا خامه خوب در شیر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن پودر کاکائو

حالا پودر کاکائو و شکر آماده شده را به شیر در حال جوش می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله آخر: سرو هات چاکلت غلیظ

اجازه دهید تا این مواد خوب با هم بجوشند تا به غلظتی مناسب برسند. حالا در لیوان مناسبی ریخته و با خامه فرم گرفته یا شکلات خرد شده آن را تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه هات چاکلت (شکلات داغ)

  • بنا به سلیقه خودتان نوع شکلات تلخ و یا شیرین را انتخاب کنید.
  • اگر دوست دارید هات چاکلت کم کالری تری تهیه کنید خامه را حذف کرده و از شیر کم چرب استفاده کنید.

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • ۰۰/۰۴/۱۰
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی