مواد لازم برای تهیه کراست چیز کیک
بیسکویت ساده یا پتی پور ۲۰۰ گرم
- کره ۷۵ گرم
- پودر زنجبیل ۱/۴ ق چای خوری
- پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
- جوز هندی ۱ پنس
مواد لازم برای تهیه کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- خامه ۱۵۰ گرم
- آب ۶ ق غذا خوری
- ژلاتین ۲ ق غذا خوری
- پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
مواد لازم برای رویه چیز کیک
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
- آب ۳ ق غذا خوری
- پودر ژلاتین ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه
مرحله اول : تهیه کراست
ابتدا بیسکوییت ها را داخل آسیاب ریخته و پودر کنید اگر آسیاب در دسترس نداشتید می توانید به کمک گوشت کوب خوب له کنید تا پودر شود، سپس کره را داخل مایکرویو یا روی حرارت ذوب کرده و با بیسکوییت خوب مخلوط می کنید. کف قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانت را مقداری چرب کرده و کراست را روی آن می ریزیم و با دست و یا به کمک گوشت کوب خوب منسجم می کنیم تا صاف شود سپس قالب را در یخچال می گذاریم.
مرحله دوم : تهیه کرم پنیری
آب را داخل ظرف شیشه ای ریخته و ژلاتین را روی آن می پاشیم تا حالت اسفنجی پیدا کند و روی بخار آب (بن ماری ) قرار می دهیم تا ژلاتین خوب حل شود. در ظرف دیگر پنیر و خامه را با همزن بزنید تا مخلوط شود و سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید و در آخر ژلاتین را اضافه و هم زده سپس قالب را از یخچال خارج کنید و روی کراست بیسکویتی بریزید و بگذارید داخل یخچال تا لایه پنیری ببندد.
مرحله سوم : تهیه رویه چیز کیک کدو حلوایی
ژلاتین را روی سه ق غذا خوری آب ریخته و بن ماری کنید سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و هم بزنید و روی لایه پنیری بریزید تا ژله خودش را بگیرد سپس برای چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا خوب سفت شود و پس از آن دور قالب را با چاقو نوک تیز آزاد کنید و کمر قالب را باز کرده و با خامه فرم گرفته شده تزئین کنید. نوش جان
نکات کلیدی تهیه چیز کیک کدو حلوایی خوشمزه
می توان از شکر بیشتری استفاده کرد.
- کدو حلوایی را به کمک غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره کنید.
- خامه قنادی را جایگزین خامه صبحانه می توان کرد.
- برای رویه می توانید از ژله های موجود در بازار نیز استفاده کنید.
- می توانید چیز کیک کدو حلوایی را در ظرف تک نفره سرو کنید.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۴/۰۹