مواد لازم برای سمبوسه سیب زمینی
- سیب زمینی 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- جعفری ساطوری شده 100
- لواش به میزان لازم نان
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت سمبوسه سیب زمینی
1. طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی اهوازی
ابتدا سیب زمینی ها را داخل آب و نمک می پزیم. بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.
3. مرحله سوم: افزودن سیب زمینی
حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن جعفری
حالا مواد را از روی حرارت برداشته وجعفری را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
5. مرحله پنجم: پیچیدن سمبوسه
حالا نان لواش را به شکل نوار های باریکی برش داده و یک سمت نان 1 قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا می کنیم تا انتهای نان.
6. مرحله ششم: سرخ کردن سمبوسه
داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم.
7. مرحله آخر: سرو سمبوسه
حالا سمبوسه های آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سس ها نوش جان کنید.
نکات و فوت و فن تهیه سمبوسه اهوازی (جنوبی)
- برای سمبوسه از نان لواش نازک نرم و تازه استفاده کنید تا موقع برش و شکل دادن دچار مشکل نشوید.
- اگر نان لواش در دسترس ندارید از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید.
- بعد از سرخ شدن سمبوسه ها را روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شده و خیلی چرب نباشد.
- ۰۰/۰۴/۰۵