مواد لازم برای دمپختک دمی باقالی
- برنج 3 پیمانه
- لپه باقالی 2 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ 5 عدد
- نمک و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت دمپختک دمی باقالی خوشمزه و ساده
1. طرز تهیه دمپختک دمی باقالی
ابتدا لپه باقالی را به همراه کمی زردچوبه و آب داخل قابلمه ای ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شوند.
2. مرحله دوم: آماده سازی برنج
برنج را پیمانه کرده و می شوییم نمک می زنیم و به مدت 1 ساعت خیس می کنیم.
3. مرحله سوم: پخت برنج
حالا برنج را به همراه آب اندازه شده برای برنج دمی روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا آب برنج تقریبا تبخیر شود.
4. مرحله چهارم: افزودن لپه باقالی
حالا آب اضافی لپه باقالی های پخته شده را خالی کرده و لپه باقالی ها را به برنج می افزاییم و آرام مخلوط می کنیم تا برنج خرد نشود. بعد برنج را وسط قابلمه جمع کرده روی برنج روغن داغ می ریزیم و دم می گذاریم.
5. مرحله پنجم: آماده سازی پیاز داغ
پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی برش می دهیم و داخل روغن داغ سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند.
6. مرحله آخر: تزئین و سرو دمی باقالی
حالا دمی باقالی آماده را داخل ظرف زیبایی ریخته و با پیاز داغ و تخم مرغ نیمرو شده تزئین و سرو می نماییم. نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه دمپختک دمی باقالی زرد
- می توانید مقدار 50 گرم کره را جایگزین روغن کنید تا برنج لذیذ تری داشته باشید.
- دمپختک زرد را با سالاد شیرازی و ماست و نعنا سرو کنید.
- در صورت تمایل از کمی شوید هم در زمان دم گذاشتن می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۴/۰۲