تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت خورش به آلو • مجله تصویر زندگی

 

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت

  • گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم

  •  آلو بخارا ۲۵۰ گرم
  • خلال بادام و پسته ۱ فنجان
  • زرشک ۱ فنجان
  • عرق گلاب ۱ فنجان
  • شکر نصف فنجان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • هویج ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری بزرگ
  • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
  • زعفران دم کرده نصف فنجان
  • آب به میزان لازم
  • نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش آلو با گوشت خوشمزه و مجلسی

 

مرحله اول: آماده سازی خورش آلو با گوشت

ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید. سپس به کمک رنده، پیاز را رنده کرده و در قابلمه بریزید و به میزان لازم روغن ریخته و پیاز را در روغن روی حرارت متوسط تفت دهید. کمی که رنگ پیاز طلائی شد، گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه را به همراه مقدار مناسب ادویه به گوشت و پیاز اضافه کرده زمان دهید تا به مدت ۳-۵ دقیقه همه ی مواد با هم تفت بخورند. به میزان ۵ لیوان آب در قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش آلو با گوشت به جوش آید و سپس زیر شعله قابلمه را کم کرده و زمان بدهید تا به مدت ۱ ساعت گوشت بپزد.

 

مرحله دوم: آلو بخارا

در این مدت که گوشت در حال پخت است، آلو بخارا ها را شسته و آبکشی نمائید و در یک کاسه آب یخ آلو بخارا ها را بریزید و زمان دهید تا کمی خیس بخورد. بعد از ۱ ساعت که از پخت گوشت گذشت آلو را به خورش اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه دیگر به پخت خورش آلو با گوشت زمان بدهید.

 

مرحله سوم: آماده سازی هویج

در همین فاصله پخت خورش آلو با گوشت، هویج را پوست گرفته و بشویید و سپس به دلخواه برای مجلسی شدن خورش قالب بزنید و یا به صورت رنده درشت، هویج را رنده کنید و به خورش اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: آماده سازی تزئینات خورش آلو با گوشت

سیب زمینی را هم پوست گرفته و سپس بشویید و در صورت تمایل قالب زده و یا این که به صورت خلالی خورد کنید و در روغن فراوان سرخ کرده و برای تزئین کنار بگذارید.

در یک ظرف کوچک خلال بادام و پسته و همینطور زرشک را به همراه شکر و روغن بر روی حرارت متوسط تفت دهید، تا کمی با هم مزه دار شوند و برای تزئین غذا آماده شوند.

 

مرحله پنجم: پایان کار

 وقتی خورش آلو با گوشت قوام گرفت و خوب جا افتاد زمان آن است که گلاب و زعفران را به خورش اضافه کنید کمی خورش را زیر و رو کرده و آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و سیب ‌زمینی سرخ شده را رویش بریزید و به همراه خلال بادام و پسته و زرشک تزئین نمایید و به همراه پلو زعفرانی نوش جان فرمائید.

 

نکات مهم در تهیه خورش آلو با گوشت

  1. گوشت خورش آلو با گوشت به صورت قرمه ای می باشد.

  2. در صورت تمایل مواد اولیه را می توانید به تعدا نفرات کم و زیاد کنید.
  3. در تهیه خورش آلو با گوشت می توانید از گوشت چرخ کرده و یا مرغ نیز استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۴/۰۲
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی