مواد لازم برای کوفته قلقلی
- گوشت چرخ شده 300 گرم
- گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
- پیاز نگینی شده 1 عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- سیر له شده 1 حبه
- آرد نخود چی 1 قاشق چای خوری
- رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر کاری به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
دستور پخت کوفته قلقلی تبریزی با گوشت و آرد نخودچی
1. طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده
ابتدا یک عدد پیاز را پوست کنده رنده ریز می کرده و آب پیاز را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم: ورز دادن گوشت کوفته
در این مرحله، سیر و پیاز را به همراه نمک، فلفل، زرد چوبه و پودر کاری به گوشت چرخ کرده، افزوده و خیلی زیاد مواد را ورز می دهیم تا کاملا موادی منسجم و یکدست بدست آید.
3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
حالا آرد نخود چی و تخم مرغ ها را به مواد آماده شده می افزاییم و دوباره خوب ورز می دهیم اگر احساس کردید که مواد انسجام کافی را ندارد دوباره مقدار کمی آرد نخودچی به مواد کوفته قلقلی بیفزایید.
4. مرحله چهارم: سرخ کردن کوفته ها
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. کمی دستتان را خیس کرده و گلوله های کوچکی از مواد گوشتی برداشته میان دو دست گرد کنید و داخل تابه بیندازید و تمام کوفته ها را به همین روش سرخ کنید.
5. مرحله پنجم: تهیه سس کوفته قلقلی
برای تهیه سس کوفته قلقلی، داخل تابه ای که کوفته قلقلی ها را سرخ کردیم، گوجه نگینی شده و رب را خوب تفت می دهیم و یک استکان آب اضافه می کنیم تا بجوشد و به روغن بیفتد.
6. مرحله ششم: پخت کوفته قلقلی
حالا کوفته قلقلی ها را داخل سس آماده شده می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب مواد با هم بجوشد و کوفته قلقلی ها خوب طعم دار شود.
7. مرحله آخر: سرو کوفته قلقلی
کوفته قلقلی ما آماده است در ظرف زیبایی ریخته و در کنار سبزی خوردن و نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی
- گوشت چرخ شده مرغ و بوقلمون را هم می توانید در این کوفته استفاده کنید.
- یکی از مهم ترین عوامل در تهیه یک کوفته خوب ورز دادن مواد است.
- زمانی که کوفته ها را داخل سس ریختید حتما سس را روی کوفته ها بریزید تا کوفته ها خوب مزه دار شوند.
- ۰۰/۰۳/۳۰