تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

سس پنیر | طرز تهیه “سس پنیر” پیتزا

 

مواد لازم برای تهیه سس پنیری بدون شیر

  • خامه پر چرب ۱/۲ لیوان

  • پودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • کره ۱ ق غذا خوری
  • آرد ۱ ق غذا خوری
  • پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس پنیری زرد کره ای برای سیب زمینی و ساندویچ

 

مرحله اول : تفت آرد و کره

ابتدا یک شیر جوش یا ظرف گود و نسوز را روی حرارت می گذاریم و کره را اضافه می کنیم تا ذوب شود، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و الک کنید سپس به کره اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوب مخلوط شوند و آرد طلایی شود.

 

مرحله دوم : اضافه کردن خامه

خامه را با تند ترین دور همزن خوب بزنید اگر خامه خیلی سفت بود مقداری شیر اضافه کنید سپس مخلوط خامه را به آردمون اضافه می کنیم.

 

مرحله سوم : اضافه کردن پنیر چدار

پنیر چدار را رنده کنید و به مخلوط مون اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و همه مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند و در آخر پودر سیر و مقداری فلفل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته و با غذای مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان

 

نکات کلیدی تهیه سس پنیری زرد

  • در تمامی مراحل حرارت باید بسیار ملایم و کم باشد.

  • در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید.
  • اگر از رنگ سس راضی نبودید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.
  • می توانید از پنیر های ورقه ای نیز استفاده کنید در آن صورت نیازی به رنده شدن نیست.
  • این سس به صورت تند نیز سرو می شود.
  • این سس را سعی کنید برای هر بار استفاده تهیه کنید تا تازه باشد.
  • می توانید این سس را بمدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • ۰۰/۰۳/۳۰
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی