تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرزتهیه “ترشی کلم قرمز” با ترفند خوشمزه کردن ترشی کلم

 

مواد لازم برای ترشی کلم قرمز

  • کلم قرمز 500 گرم
  • نمک 1 قاشق غذا خوری
  • سرکه سفید به میزان لازم

 

دستور پخت ترشی کلم قرمز

 

1. طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه رستورانی

مرحله اول تهیه ترشی کلم قرمز: کلم را شسته و به باریک ترین حالت ممکنه خرد کنید که هر چقدر کلم ها باریک تر باشند ترشی زیبا تری خواهیم داشت.

 

2. مرحله دوم: نمک پاشی کلم قرمز

حالا که کلم ها آماده شد، آنها را داخل ظرف بلوری ریخته و روی سطح آن را کاملا نمک پاشی می کنیم.

 

3. مرحله سوم: استراحت دادن به کلم قرمز

کلم را خوب مخلوط می کنیم تا نمک به کل قسمت های کلم برسد. و 30 دقیقه استراحت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سرکه

حالا کلم ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و با سرکه پر می کنیم، طوری که سرکه به اندازه یک بند انگشت روی کلم ها را بپوشاند.

 

5. مرحله آخر: نگهداری ترشی کلم قرمز

درب شیشه را بسته و برای یک هفته در جایی که نور نبیند، قرار می دهیم تا ترشی کلم ما آماده شود. حالا باید در طول زمان مصرف در یخچال نگهداری شود.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی کلم قرمز

  • برای اینکه طعم سرکه آزار دهنده نباشد یک تکه نبات هم داخل سرکه بیندازید.

  • ۰۰/۰۳/۲۷
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی