مواد لازم برای تهیه چلو گردن مجلسی
- گوشت گردن گوسفندی ۳ عدد
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۴ حبه
- رب ۲ ق غذا خوری
- چوب دارچین ۲ تکه
- زعفران به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه چلو گردن گوسفندی رستورانی با سس پیاز و رب
مرحله اول (مرینت کردن گردن)
گوشت گردن را تمیز بشورید و مقداری فلفل سیاه و زعفران را با قلمو روی همه نقاط گوشت می زنیم سپس بمدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود.
مرحله دوم ( پخت گوشت )
پیاز را شسته و نگینی خرد می کنیم سپس داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم کمی که تفت خورد و سبک شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده تا پیاز و زردچوبه با هم یکدست شوند سپس گوشت های مزه دار شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس سیر را پوست کنده به همراه چوب دارچین و زعفران به گوشت اضافه کرده و چند لیوان آب جوش روی آن ریخته و در قابلمه می گذاریم و حرارت را کم کرده و زمان می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.
مرحله آخر
وقتی ۱ ساعت از زمان پخت گوشت گذشت داخل تابه ای روغن ریخته و رب را اضافه و تفت می دهیم تا خوش رنگ شود سپس به گوشتمون اضافه کرده و چوپ دارچین و حبه های سیر را از داخل خورشت گردن خارج می کنیم و در آخر نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم آب خورشت کم و غلیظ شود این چلو گردن خوشمزه را همراه با برنج میل نمایید.
نکات و فوت و فن های چلو گردن گوسفندی
- اضافه کردن رب اختیاری می باشد و اگر دوست نداشتید حذف کنید و زعفران فراوان بزنید.
- اضافه کردن رب در اواخر پخت باعث می شود چلو گردن خوش رنگ تری داشته باشید.
- چلو گردن هم با برنج و هم باقالی پلو بسیار دلچسب می شود.
- اگر عجله داشتید از زودپز استفاده کنید و در نظر داشته باشید آب کمتری بریزید.
- اضافه کردن برگ بو و زیره طعم خیلی خوبی به چلو گردن می دهد.
- ۰۰/۰۳/۲۶