طرز تهیه کیک یک تخم مرغی ساده
- آرد ۱ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۱ فنجان
- شیر ۱ فنجان
- کره ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ پنس
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی پف دار با شیر
مرحله اول: آماده سازی کیک یک تخم مرغی
کره را به همراه زرده تخم مرغ بزنید و شکر را به آن اضافه کنید. مراحل هم زدن را با سرعت بالای همزن هم بزنید. سپس شیر را به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم: سفیده تخم مرغ
سفیده را با هم زن برقی هم بزنید و وانیل را به آن اضافه کنید و به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اولیه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مایع کیک یک تخم مرغی شما آماده است.
مرحله سوم: قالب کیک
ابتدا فر را بر روی حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و بعد از آن قالب را چرب کنید و آرد پاشی کنید و یا از یک ورق کاغذ روغنی نیز استفاده کنید. مایع کیک را در قالب بریزید و در فر بگذارید و زمان دهید به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه تا کیک یک تخم مرغی شما پخته شود. پس از پخت زمان دهید تا کیک خنک شود و به همراه شربت میوه ای آماده و یا سس میوه ای و یا سس شکلاتی نیز کیک را تزئین نمائید و نوش جان فرمائید.
چند نکته برای تهیه کیک یک تخم مرغی
- بعد از این که کیک خنک شد می توانید از پودر قند و یا هر نوع چاشنی دلخواه کیک را تزئین نمائید.
- می توانید کیک را در قالب های تکنفره نیز تهیه کنید.
- در تهیه کیک می توانید از میوه خرمالو و یا سیب و همینطور میوه های دیگر نیز استفاده نمائید.
- ۰۰/۰۳/۱۲