تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

انواع غذای عربی؛ حمص خوشمزه و سالاد فتوش

 

مواد لازم برای حمص لبنانی

  • نخود پخته شده: 1 پیمانه

  • ارده کنجد: 3 قاشق غذا خوری
  • آب لیموی تازه: 3 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
  • آب: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • سیر: 3 حبه
  • نمک، فلفل قرمز: به میزان لازم

 

دستور پخت حمص لبنانی خوشمزه خانگی

 

1. طرز تهیه حمص (هوموس) معروف لبنانی

ابتدا نخود را تا حدی می پزیم تا کاملا پوسته های آن جدا شود تا حمص لطیف تری بدست آید.

 

2. مرحله دوم

نخود پخته شده را به همراه ارده، سیر، نمک و فلفل قرمز و آب لیموی تازه داخل غذا ساز ریخته و می گذاریم کاملا مخلوط و مواد نرم و یکدستی حاصل شود.

 

3. مرحله آخر تهیه حمص

حمص آماده شده را داخل ظرف گود و زیبایی ریخته و با قاشق شیاری روی آن ایجاد می کنیم داخل آن شیار را روغن زیتون ریخته و با جعفری و سماق تزئین کنید و در کنار نان پیتای برشته نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه حمص:

  • نخود را از 24 ساعت قبل از پخت خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض کنید.
  • می توانید از روغن زیتون، جعفری ساطوری شده و سماق برای تزئین استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۳/۰۲
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی